Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Özlüyorsun değil mi ? Bir an olsun aklından çıkmıyor değil mi ? Onun yanında olduğun her saniyenin ayrı bir önemi var senin için değil mi ?
Tekrar buluşmak üzere ayrılırken bile burnunun direkleri sızlıyor değil mi ? Sonra telefonuna gelen bir seni çok seviyorum mesajı seni mutluluktan havalara uçuruyor bayram oluyor seyran oluyor değil mi ?
Bir gün öleceğim.
Sahip olduğum her eşya eskiyecek aylar mevsimler benim için bir önem taşımayacak. Bütün mutluluklarım üzüntülerim geride kalacak onların çoğunu hatırlamayacağım.
Ne izlediğim filmler ne de içtiğim şarap..Ama sen şunu bil benim güzel hikayem seni tanıdığım günden öleceğim ana kadar bir an bile eskitmeden kalbimden düşürmeden..unutmayı geride bırakmayı aklımın ucundan geçirmeden..
seni..
Bazen mesafeler yüzünden birlikte küfür ederiz. Bazen ise mesafelerin sevgimizi güçlendirdiğini düşünerek sakinleşiriz. Bazen de kıskanırız en yakın arkadaşlarımızı sevdikleri insanlarla görünce Sonra deriz ki keşke tam burada olsa sarılabilsemkokusunu çekebilsem içime nefesim yettiği kadar. O an olmaz isteklerimiz ama olacağı güne kadar sabırla bekleriz. Biz mesafelerin esirleri sabretmeyi böyle öğreniriz işte.
Benim hayalimdi bu günler. Sahi benim olucak mi? o derken oldun işte birden. O sönmeyen aşk iyice alevlendi varlığınla. Bak benim kimse umrumda değil. Tut işte ellerimi ömür boyu. Birakma. Selami duymasın kimse sabaha. Gitme işte ne bileyim..
'Ben sana çok benziyorum biliyor musun ? İçim boş . Ama kendimi dipsiz bir kuyuda hissetmemenin bir yolunu buldum . Taklit ederek dünyaya ve çevrendeki insanlara sanki duyguların varmış gibi yapıyorsun . Kim bilir belki günün birinde gerçek olur da .''