Nafile

Queen2

N.❤
Prenses
Beğendiğim nickleri buradan paylaşacağım
.
.
.

.
.

Dönüp "Seni hala seviyorum" diye bağırmak geçer içinizden..

- Ama nafile.

Seninle olmak güzel peki ya senin olmak... Duamdır.

Son düzenleme:
---> Nick

Özlüyorsun değil mi ? Bir an olsun aklından çıkmıyor değil mi ? Onun yanında olduğun her saniyenin ayrı bir önemi var senin için değil mi ?
Tekrar buluşmak üzere ayrılırken bile burnunun direkleri sızlıyor değil mi ? Sonra telefonuna gelen bir seni çok seviyorum mesajı seni mutluluktan havalara uçuruyor bayram oluyor seyran oluyor değil mi ?

Biliyorum banada oluyor..

---> Nick

Evet insan ayrımı yapıyorum herkes bi yana

- sen sol yanıma. ♥

---> Nick

Bir gün öleceğim.
Sahip olduğum her eşya eskiyecek aylar mevsimler benim için bir önem taşımayacak. Bütün mutluluklarım üzüntülerim geride kalacak onların çoğunu hatırlamayacağım.
Ne izlediğim filmler ne de içtiğim şarap..Ama sen şunu bil benim güzel hikayem seni tanıdığım günden öleceğim ana kadar bir an bile eskitmeden kalbimden düşürmeden..unutmayı geride bırakmayı aklımın ucundan geçirmeden..
seni..

---> Nick

Makyajı ojesi ayakkabısı elbisesi uysun diye saatlerce düşünen bir kadın sana aşık olmaya karar vermiş zahmet olmazsa bi sev bi sarıl.

---> Nick

'

Aranızdaki mesafenin kaç şehir ya da kaç metre olduğunun bir önemi yok.
Ona sarılamamak duygusunun acıttığı gerçeğini değiştirmiyor çünkü.

---> Nick

'
kalbimin sesini duymamak için müziğin sesini açıyorum.

peki siz?

---> Nick

Tek bir gerçeği var aşkın;
"Karşındakinin adam olup olmadığını aşıkken değil..
ayrılırken anlarsın"

---> Nick

Hiç iyi değilim. Kimse beni anlamıyor sanki.
Çok kalabalık herkes mutlu gibi. Peki ben niye böyleyim ki? Neyse boşver ya.

---> Nick

Hayat çok garip;
Acı çekiyorsun sonra şarkı yazıyorsun ve ödül alıyorsun. .

|Göksel.

---> Nick

'

Bazen mesafeler yüzünden birlikte küfür ederiz. Bazen ise mesafelerin sevgimizi güçlendirdiğini düşünerek sakinleşiriz. Bazen de kıskanırız en yakın arkadaşlarımızı sevdikleri insanlarla görünce… Sonra deriz ki “keşke tam burada olsa sarılabilsemkokusunu çekebilsem içime nefesim yettiği kadar”. O an olmaz isteklerimiz ama olacağı güne kadar sabırla bekleriz. Biz mesafelerin esirleri sabretmeyi böyle öğreniriz işte.

---> Nafile

Aylar sonra gelen 'nasılsın' mesajına verilecek tek cevap;
-Ne oldu kimse benim gibi sevmedi mi ?

---> Nafile

Yakınlık uzaklıktan daha sıkıntılıdır.
Çünkü her yakınlıkta kaybetme korkusuuzaklıkta ise kavuşma ümidi vardır

---> Nafile

Benim hayalimdi bu günler. ”Sahi benim olucak mi?” o derken oldun işte birden. O sönmeyen aşk iyice alevlendi varlığınla. Bak benim kimse umrumda değil. Tut işte ellerimi ömür boyu. Birakma. Sela’mi duymasın kimse sabaha. Gitme işte ne bileyim..

---> Nafile

'Ben sana çok benziyorum biliyor musun ? İçim boş . Ama kendimi dipsiz bir kuyuda hissetmemenin bir yolunu buldum . Taklit ederek dünyaya ve çevrendeki insanlara sanki duyguların varmış gibi yapıyorsun . Kim bilir belki günün birinde gerçek olur da .''

---> Nafile

'

En kötüsü ne biliyor musun ? Onun sesini duymaya muhtaç olman.

---> Nafile

Saatlerce konuşmak istediğim ama ilk cümleyi bir türlü söyleyemediğim insanlar var.

---> Nafile

‘Her şey geçer.’ diye bir şey yoktur. Sadece alışmak ve kabullenmek vardır o kadar.

---> Nafile

Sana inansaydım senin için savaşırdım!! Savaşsaydım mutlaka kazanırdım.Artık vazgeçtiklerim kadar
ÖZGÜRSÜN..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri