nAdyA-

nAdyA

Banned
  • Yeni bi Üye Oldugum İçin tanımanızı İstedim.

Araniza Cok Eskiden Bi Arkadasimin AraciLiqi ile katilmiştim fakat forumda pek Online Olamamiştim.. Uzun bi Süre sonra tekrar geldm ama bu sefer offLine oLmaya Niyetim yOk:) Kendi haLinde Sicak bi ortam var Burda.. İsmim ; Nur SeLin.. Genelde Bana arkadaslarim seLo derler:) ve buda beni cok sinir eder:))
    İş arkadaslarim NurseLin der ikisinide birlesik kullanırlar:) yani anLicaginiz cevremde ismimi dogru düzqün hitap eden yOk:D Memleketim: AdanaLıyIk.. Ama Ankarada İkamet ediyoRum İş Nedeniyle.. 23 Yasındaa Genc sayıLacak bir yasta biriyimm.. Yengec Burcuyum fakat Burcumun hiçbir Özelliqi Bende Mevcut deqiLdiR:)) Meslegim: Türk Telekomun Cagrı Merkezinde Calisiyorum Uzman Asistanim.. İşimi seviyorum fakat günde 250 kisiye yakın Kisi ile KOnusmak Bazen can sıkıCı oLuo Vede yorucu:))) ama yinede keyifLi :) türlü türlü dert dinliorum.. bazen kendimi güzin abLa gibi hissediorum :D ama genel Olarak stresLi bi işte calisiyorum bu yüzden geceleri forumda bişiler okumak beni rahatLatiyor.. Aile Hayatım: 2 Kardeşiz , Bi AbLam var birde cok dadLumu dadLu Bi yegenimmm:)) o Benim Bu Hayatta Annemden SOnra sevdigim en güzel varLik.. Aşk Hayatım: 2 Sene Önce Hayatımda Biri Vardi İstanbuLdan , Uzaktanda akrabamızdı... Çok Sevmiştim Çok Canımın Acisini bi ben biLirim.. Ama İnsan Bazen Çok sevdigini sandigini bildigi halde birinden Vazgecebilio bu Onun canını acitsada herseyi gözealabiliyor yada göze alabilenlerdenmiyim biLmiyorum.. Ondan Sonra Hayatımda sayıLı kisiler oLdu , Zaten Sürekli bi İliski yasamak isteyen kisilerden degiLim.. Sonuc Olarak Suanda Kalbim Boş MutLu HuzurLı ve gecmişe dair tek bir izi olmadan yasayan bi bedenim:))) Takım: Tek Aşk BesiktaŞk demicem:) Çünkü Benim İçin İLahi aŞk herseyden Önce geLir.. Ama takımımaaa Çok DÜşqün bi bayaNım.. yani bu bayan haLimle bazen erkeklere bile taş cıkartacak kadar sevdigimi saniyorumm..

Sevdigim Tek sanatçı Suan hayatta oLdugu bile Mechul oLan bir İnsan

Çetin Çetinkaya

936.jpg

Umarım kendimi tanıtabiLmisimdir..

---> nAdyA-

hmm :)
kendini guzeL tanitmissin.
yengec burcundansin, cok ii anLasirim :)
evet en guzeLi iLahi ask :)
memnun oLdum Nur Selin :)

---> nAdyA-

yazı Rengin Gözümü alsada Bitirebildim:) İyi tanıtmışsın kendini oyunlarda seni sıkıştıracak çok şey ögendim:Ç Armıza hoşgeldin :)

---> nAdyA-

Seni tanımak güzeLdi Nur SeLin abLacım .
Yani hergün farkLı ses tonLarını duyuyorsun öyLe mi xD tam benLik bi iş diyebiLirim xD

---> nAdyA-

23 Yasındaa Genc sayıLacak bir yasta biriyimm

guzelim 70 yasinda bile olenler hala genc sayilir....

ne cabuk yasli goruyosun kendini ask olsunn :M

---> nAdyA-

Demek çağrı merkezinde çalışıyorsunuz.. Allah sabır versin vallaha.. bazen moloz kafalar arıyordur onlara laf anlatmak çok zor yakın bir arkadaşımdan biliyorum.

Sizi tanımak güzeldi. :)

---> nAdyA-

evet ama ben artık sadece yetkili cagrısı Aliorum yüküm birazda oLsa hafifledi:) tabiki türkiyenin her yerinde cesit cesit insanlar ne ararsan var yaniii:)))

tşkler ederim

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri