Nadide Sultan'a sanal tuzak

AySe^^

Bayan Üye
Twitter'da sahte Nadide Sultan gerginliği

511170_detay.jpg

Şarkıcı Nadide Sultan’ın ismini kullanıp Twitter’da hesap açan kimliği belirsiz bir kişi, ünlü sanatçının başına olmadık dertler açtı. ‘NadideSTurkoğlu’ nickini kullanan kişi önce sanatçının hayranlarıyla bağlantıya geçip yardım vaatlerinde bulundu. Ardından da pekçok sanatçıyı hakarete varan bir üslupla eleştirdi. Bu durumdan en çok nasibini alan isim ise Demet Akalın oldu. Karşısındaki kişinin gerçekten Nadide Sultan olduğunu sanan Akalın da aynı şekilde karşılık verince Twitter’da kavga çıktı. Ancak Akalın, Nadide Sultan’a telefonla ulaşınca kendisine hakaretler eden kişinin bambaşka biri olduğu ortaya çıktı. Durumu site yönetimine bildiren Nadide Sultan, “Sanatçıların ismini kullanarak iletişime geçen bu sahtekârlar konser ve yardım sözü veriyorlar. Bunun önüne nasıl geçilir bilmiyorum ama bu gibi sitelerin iyi denetlenmesi lazım. İki gündür bu durumun düzeltilmesi için yoğun çaba sarf ediyorum. Bir sonuç alamazsam yasal yollara başvuracağım" dedi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri