Nadide Sultan Yürekleri Hoplattı

~AnıL~

Kayıtlı Üye
Almanya'nın Köln kentinde Avrupa Giresun Derneği'nin düzenlediği gecede sahneye çıkan Nadide Sultan, dekolte kıyafeti ve sahne performansı ile göz doldurdu. Haluk Levent ile birçok yerel sanatçının da sahne aldığı ve yoğun ilgi gösterilen gecenin finalinde sahneye çıkan Nadide Sultan, hareketli şarkıları eşliğinde sahnede bol bol dans etti. Gri ve parlak elbisesi ile sahneye çıkan Nadide Sultan'ın fotoğrafını çekmek isteyen konuklar adeta birbirleriyle yarıştı. Nadide Sultan, yeni albüm çalışmalarına başladığını ve yeni albümü için yeni şarkılar aradığını söyledi.

ÇOK SAYIDA TEKLİF GELDİ

İlk kez 1997 yılında henüz yeni yeni tanınmaya başlandığında Köln'e geldiğini belirten Nadide Sultan şunları söyledi: 'O zamanlar çok büyük bir kadronun en alt elemanı bendim. Bu gece benim için çok keyifli oldu. Ben sahnede izleyici ne istiyorsa onu hissedip onu söylüyorum. Yeni albüm için şarkı arıyoruz. Bana Facebook ya da internet sitemden insanlar ulaşabilirler. Yeni şarkılar ve yeni yeteneklere büyük önem veriyorum. Bu arada üniversiteye geri döndüm konservatuara ve son dönemim. Üniversiteden sonra master yapmayı planlıyorum. Bu yıl gerek dizi gerekse sitcom ve sabah programı şeklinde çok sayıda televizyondan programı teklifleri geldi. Okul yüzünden hiçbirini yapamadım ama master yaparken değişik projeler de gerçekleştirmek istiyorum. Eğer bir gün bir dizi ya da filmde oynarsam Haluk Bilginer ile oynamak isterim. Böylece Oyunculuk adına çok şey öğreneceğimi düşünüyorum. Onunla oynayamayacaksam kesin komedi olur sanırım çünkü insanları eğlendirmeyi seviyorum. "

GECENİN GELİRİ YARDIM İÇİN KULLANILACAK

Avrupa Giresun Derneği Başkanı Metin Çoban ise 'Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz gecemize yoğun ilgi oluyor. Bu tür geceleri düzenlemekteki amacımız, hem bir araya gelip tanışmak ve hasret gidermek hem de buradan elde edeceğimiz gelirle Giresun li ya da Türkiye'nin herhangi yerinde eğitim ve sağlık alanında bir hayır işinde kullanmak. Bu tür yardımlara vesile olduğumuz için ayrıca mutluluk duyuyorum" dedi.

Köln-Pesch'deki İntersaal'de düzenlenen gecede Nadide Sultan ile Haluk Levent'in yanı sıra Erdal Güvendi, Ali Ayaz, Köksal Yetkin, Mahmut Uzunöner ve Grup Pınar sahneye çıkarak izleyicilerden bol bol alkış aldı.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri