Fotoğraf Çekinmekten pek haz etmiyorum şimdilik bu kadar :)
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 18 Nis 2011 #4 ---> Nacizhane Ben Allah Sahibine Bağışlasın. Aga avatardaki anime de sana benziyo
HyeAna Kayıtlı Üye 20 Nis 2011 #9 ---> Nacizhane Ben BiRivayet' Alıntı: Allah Sahibine Bağışlasın. Aga avatardaki anime de sana benziyo Genişletmek için tıkla ... Bilerek buluyorum onları :Ü ona benzer bi kaç pozum daha var da koymuorum İyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar
---> Nacizhane Ben BiRivayet' Alıntı: Allah Sahibine Bağışlasın. Aga avatardaki anime de sana benziyo Genişletmek için tıkla ... Bilerek buluyorum onları :Ü ona benzer bi kaç pozum daha var da koymuorum İyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar
' Kontes.. Bayan Üye 20 Nis 2011 #10 ---> Nacizhane Ben Allah sevdiklerine bağışlasın, hoş resimler (
LoKuMuM<3 Bayan Üye 21 Nis 2011 #12 ---> Nacizhane Ben Resim çekilmeyi sevmediğin belli kasmışsın xD Asb kardeşim yakışıklısın
HyeAna Kayıtlı Üye 21 Nis 2011 #13 ---> Nacizhane Ben teşekkür ettim fotojenik birisinden ders alıcam yakında bu konuda