N.ü #

N.Ü #

Bayan Üye
Öncelikle "Merhaba" :)

Aranıza yeni katıldım :) Bu bölüm özellikle dikkatimi çekti.
Adım Nazlı... : )

fb_logo.jpg

Kesinlikle Fanatik bir şekilde FenerBahçeliyim! :D

Bunun dışında ;
İnsanlar beni ilk gördüklerinde yada konuşmaya başladıklarında "çok soğukkanlı - itici - huysuz " birisi gibi düşünebilirler... :D Ama aslında kendi halinde sessiz sakin bi insanımdır üstüme gelinmedikçe.(!) :D Dert dinlemeyi severim ama dertlerimi anlatmayıda çok severiim. :D

Özellik olarak ; Kitap okumayı ve fotoğraf çekmeyi çok severim... Cumhuriyet dönemi Türk Edebiyatına ayrıca bi düşkünlüğüm vardır. Saatlerce şiir okuyabilirim...

07072009439.th.jpg

Çektiğim fotoğraflardan biri örnek olarak... :)

T.Sanat Müziğini severim , bunun dışında yabancı pop ve R&B ayrıca Türk pop'ta severek dinlediğim müzik türleri arasındadır... :D

Şimdilik bu kadar diyelimm... :D İlerde Bu sayfayı düzenlediğimde görüşmek üzere Hoşçakalııın. :D

---> N.ü # :)

Türk Sanat Müziği Sevmen Süpermiş.

Bu Zamanda Gençlerin Türk Sanat Müziğini Sevmeleri Cok Güzel.

Bende Bayılırım.

---> N.ü #

Tanıdığıma Memnun oldum :D Ama Pek Anlaşamyz Çünkü FenerliSin Sen :D ehahe

Son düzenleme:
---> N.ü #

HoŞ GeLdin ama O arma Konusunu BirDaha DuŞun İsTersen DeĞişmeK İstersen Hemen yanı baŞındayım ;)

---> N.ü #

seni tanımak gzldi aramıza h.g =)fotoraf cekmek gzl eglenceli ;)bende severim fotoraf cekmeyi ama cekilmeyi sevmem :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri