Sayfan hayırlı olsun Nurullah...isminin güzelliginin farkındasındır inşallah, harika bir ismin var kıymetini bil bence...arkadaşlarında nuri yerine nurullah desinler sana) Allahın nuru demek, çok güzel....
Seni tandığıma sevindim Nurullah ...Kendini güzel ifade etmişsiz ve ilk başta koyduğun resim süper olmuş.. Evet Allah seni başımızdan eksik etmesin..
ismim güsell ama o guzel ısmnın yukunu taşıyabilen bir insanmıyım onda şüphem varr
Şüphen varsa biraz daha ugraşmalısın
uzun zamandır var hep bu konuyu düşünüorum zatenn
Bazı insanlar dünyaya çok güzel isimlerle gelir o isimleri taşımak zordur,o yüzden normal insanlardan biraz daha fazla dikkat etmeliler kendilerine...Mesela
Muhammed ali, kendi adına olan saygısından dolayı yıldızlar sokagında herkesin ismi kaldırımlara yazılırken, "benim ismin peygamberimin adı onu yere yazamazsınız" diyerek,adını duvara yazdırmıştır...biliyosundur belki bunu...
senin isminde kötü sözle anılmayacak kadar güzel bir isim, insanların seni kötü anmasına, küfür etmesine, adını kötü kullanmalarına müsade etme
Tekrar sayfan hayırlı olsun seni tanıdıgıma memnun oldum Nurullah
Hayırlı olsun. Tanıdığıma sevindim.
Sayfan Hayırlı Olsun Nurullah Güzel tanıtmışın kendini
Nurullah, oncelikle seni tanidigima memnun oldum ve kullandigin resim beni gulumsetti. guzel bir secim.
Ismini cok begendim. sayfan hayirli olsun.
Sayfan hayırlı olsun, Nurullah ismini bende severim çok anlamlıdır, kendini güzel tanıtmışsın, memnun oldum.
hayırlı olsun sayfanız
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.