mylıfe

Gökbörü

Kayıtlı Üye

394535_508985722462097_1580274070_n.jpg

editt...

Son düzenleme:
---> mknszkrall

Seni tandığıma sevindim Nurullah ...Kendini güzel ifade etmişsiz ve ilk başta koyduğun resim süper olmuş..:) Evet Allah seni başımızdan eksik etmesin..:)

---> mknszkrall

Sayfan hayırlı olsun Nurullah...isminin güzelliginin farkındasındır inşallah, harika bir ismin var kıymetini bil bence...arkadaşlarında nuri yerine nurullah desinler sana) Allahın nuru demek, çok güzel....

---> mknszkrall

Sayfan hayırlı olsun Nurullah...isminin güzelliginin farkındasındır inşallah, harika bir ismin var kıymetini bil bence...arkadaşlarında nuri yerine nurullah desinler sana) Allahın nuru demek, çok güzel....

ismim güzel ama o guzel ısmnın yukunu taşıyabilen bir insanmıyım onda şüphem var.

Son düzenleme:
---> mknszkrall

uzun zamandır var hep bu konuyu düşünüorum zatenn

Bazı insanlar dünyaya çok güzel isimlerle gelir o isimleri taşımak zordur,o yüzden normal insanlardan biraz daha fazla dikkat etmeliler kendilerine...Mesela
Muhammed ali, kendi adına olan saygısından dolayı yıldızlar sokagında herkesin ismi kaldırımlara yazılırken, "benim ismin peygamberimin adı onu yere yazamazsınız" diyerek,adını duvara yazdırmıştır...biliyosundur belki bunu...
senin isminde kötü sözle anılmayacak kadar güzel bir isim, insanların seni kötü anmasına, küfür etmesine, adını kötü kullanmalarına müsade etme

Tekrar sayfan hayırlı olsun seni tanıdıgıma memnun oldum Nurullah

---> mknszkrall

Bazı insanlar dünyaya çok güzel isimlerle gelir o isimleri taşımak zordur,o yüzden normal insanlardan biraz daha fazla dikkat etmeliler kendilerine...Mesela
Muhammed ali, kendi adına olan saygısından dolayı yıldızlar sokagında herkesin ismi kaldırımlara yazılırken, "benim ismin peygamberimin adı onu yere yazamazsınız" diyerek,adını duvara yazdırmıştır...biliyosundur belki bunu...
senin isminde kötü sözle anılmayacak kadar güzel bir isim, insanların seni kötü anmasına, küfür etmesine, adını kötü kullanmalarına müsade etme

Tekrar sayfan hayırlı olsun seni tanıdıgıma memnun oldum Nurullah

teşekkür ederim bende memnun oldumm

---> mknszkrall

Nurullah, oncelikle seni tanidigima memnun oldum ve kullandigin resim beni gulumsetti. guzel bir secim.

Ismini cok begendim. sayfan hayirli olsun.

---> mknszkrall

Sayfan hayırlı olsun, Nurullah ismini bende severim çok anlamlıdır, kendini güzel tanıtmışsın, memnun oldum. :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri