MALZEMELER
1 Yuvarlak Hazir Pandispanya (2 Dilim)
2.5 Su Bardagi Süt Kremasi
5 Çorba Kasigi Visne Suyu
YAPILIŞ TARİFİ
Muzlari soyup dilimleyin. Süt kremasini derin bir
kaseye alip katilasincaya kadar çirpin. Visne suyunu
ekleyip tekrar çirpin.Pandispanyayi yuvarlak bir kaliba
alin. Visneli kremanin üçte birini pandispanyanin arasina,
kalanini da üzerine sürün. Muz dilimlerini hafifçe üst üste
gelecek sekilde pastanin üzerine dizin. Esmer sekeri
tavada eritip karamela haline getirin. Karamelayi çorba
kasigiyle pastanin üzerine gezdirerek akitin. Dilimleyip
servis yapin.
1 Yuvarlak Hazir Pandispanya (2 Dilim)
2.5 Su Bardagi Süt Kremasi
5 Çorba Kasigi Visne Suyu
YAPILIŞ TARİFİ
Muzlari soyup dilimleyin. Süt kremasini derin bir
kaseye alip katilasincaya kadar çirpin. Visne suyunu
ekleyip tekrar çirpin.Pandispanyayi yuvarlak bir kaliba
alin. Visneli kremanin üçte birini pandispanyanin arasina,
kalanini da üzerine sürün. Muz dilimlerini hafifçe üst üste
gelecek sekilde pastanin üzerine dizin. Esmer sekeri
tavada eritip karamela haline getirin. Karamelayi çorba
kasigiyle pastanin üzerine gezdirerek akitin. Dilimleyip
servis yapin.