mutsuz bir masal

sevdaseli

Bayan Üye
Küçük bir kızdım bende birzamanlar.Yaşına rağmen büyümemeyi tercih etmiş fazla uçarı,çocuk yanına sıkı sıkı sarılmış saf bir kız.

Her insanın hayatında bir dönüm noktası vardır.O çok sevdiği,4 elle sarıldığı,herşeye rağmen iyi kalmasına sebep olan yanını bırakmasını gerektiricek bir dönüm noktası.

Hayat kimilerine çok zor,kimilerine kıyak geçiyor.

Biz ters yanına denk geldik belliki, taktı kafayı ilk günden bize.

Dalga geçer gibi yıktı umutlarımızı

öyle ya,Herkese sorsan zor Hayat.

Sadece Demek istediğim şu ki her zaman zor geldi hayat bana,Hep yıktı beni.İhanetide gördüm,bir kenara atılmayıda ama herşeye rağmen yanımdaydı içimdeki çocuk.çocuktum da zaten.İncitmekten korkan,Herkesi kendinden öne koyan.

Ben senle büyüdüm.

Herkes Aşık olur.

Ama kim gerçekten hisseder iliklerinde?Aşk,milyonlarca tanıma karşılık gelebilir.milyonlarca farklı insanın gözünde farklı anlamlar kazanabilir.

Çok dile pelesenk oldu oysakı aşk. her gördüğüne her gömdüğüne Aşk dediler.

Öyle olmaz!

damarlarında akan kanda hissediceksin aşkı,Gözlerinde kendi dünyanı görüceksin,

Ve Biticek.

Çünkü bu böyle,Asla mutlu olmaz sevenler,Acı kuralıdır büyük aşkların.
deviriceksiniz dağ gibi Aşkınızı.

ister Hoşlanmayın sözlerimden ister Kendi acısını bütün aşklara mal ediyor diyin.

O pembe gözlükleri çıkardığın an, Sevdiğin adamda,Evrene sığdıramadığın aşkında bütün gerçekleriyle çırılçıplak kalıcak karşında

Ben neden mi bu kadar sertim?

Çünkü köpek gibi sevdim,Değil dünyamı bütün evreni sığdırdım gözlerine,

hemde sizin gibi kafamda yarattığım adama değil,bütün gerçeklerine rağmen kabullendiğim adama aşık oldum.

Evet bu konuda her zaman yazmak,atıp tutmak,konuşmak yaşamaktan kolay olmuştur.

Kalbim parçalana parçalana sevdim

Ona her yenildiğimde kendimden bişeyler kaybede kaybede.

Ölüceğini bile bile eroinden uzak kalamayan bir eroinman gibi koştum ona her seferinde,Ama bende bittim.

Şimdilerde ne mi yapıyorum?

İdama mahkum edilmiş bir adamın ölüm gününü bekledği gibi geliceğin günü bekliyorum.Koskoca billur köşkümden arta kalanlardan yarattığım kulübemin yıkılışı

karşısında hiçbirşey yapamıycağım günü.Yine bir bağımlı gibi gözlerinde kaybolucağım günü.

Ne diyeyim alışkınım zaten ben.Yerleşmişsin beynime,vücuduma dalga geçer gibi ansızın düşüveriyorsun aklıma,rüyalarıma.

Rüyalarımdada elimi uzattığımda kaybolup gidiyorsun,Hayatımdada

Bunları neden anlatıyorum bilmiyorum,Hala neyin muhalifliğini yapıyor,neye savaşıyorum. ben zaten yenilmişim.

Eh ama bunlara rağmen nemidir dışardan görünen;

Bir kaç gözyaşı,kırık bir kalp

Ne sandın

Dedim ya herkes aşık,Kim aşktan ölmüş ki yeniden,yeniden,yeniden…

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri