Mutlu yıllar AliceWonder'im

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Moreas

Bayan Üye
Bugün benim can dostum biricik [MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION]'imin doğum günü. :)
Mutlu yıllar seninle olsun bir tanem. Yüzünden gülümseme hiçbir zaman eksik olmasın. Seni çok seviyorum. İyi ki tanıdım seni, iyi ki tanıştık seninle. Kim derdi ki internette bir forumda biricik dostunu bulup çok mutlu olacaksın diye. İnan bana şükürler olsun diyorum senin gibi bir dost bulduğuma. :) Sen beni ben olduğum için seven ender insanlardan birisin bi tanem. Aynı burç, aynı takım bizi birbirimize yaklaştırdı. Galatasaray büyüsünü burada da gösterdi yani. <3 Başak burcu başak burcundan başkasıyla da zor anlaşıyor denildi hani biz tam birbirimizle anlaştık. Aynı çıktık seninle ülke farklı olsa bile. Aslında saçmalıyorum farkındayım. Ama sen benim saçmalıklarıma alışıksın ne de olsa. :) Biliyorum bıkmadan okuyacaksın büyük bir keyifle. Dilerim yüzünde kocaman gülücüklerle okursun yazdıklarımı. Ve dilerim bir sonraki doğum gününe kadar kocaman gülersin şu hayata karşı. Seni çook seviyorum bir tanem. Canım dostum. Kıymetlim... İyi ki varsın canım benim iyi ki dostumsun. İyi ki doğdun, iyi ki doğdun da dünya senin gibi ender bir güzelliğe sahip oldu. :) <3

Son düzenleme:
---> Mutlu yıllar AliceWonder'im

İYİKİ DOĞDUN AliceWonder İYİKİ DOĞDUUN AliceWonder İYİKİ DOĞDUNNNN, İYİKİ DOĞDUN,

MUTLU YILLAR SANAAAAA :3dgxk: :)

4cc720287bcaf99e081603265c54d972_1264670581.jpg

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] Mumları üflerken dilek tutttt, beni unutma heee :3dth8: :D

Son düzenleme:

[MENTION=160473]kartalicee[/MENTION] Pasta da senden olmuş oldu çok sağ ol. :) Bilgisayarda değilim ekleyemedim fotoğraf falan. Duygularımı yazabildim sadece. :)

[MENTION=160473]kartalicee[/MENTION] Pasta da senden olmuş oldu çok sağ ol. :) Bilgisayarda değilim ekleyemedim fotoğraf falan. Duygularımı yazabildim sadece. :)

benim pastam senin duygularının yanında ne ki ? :) gelsede yesek artıkkk :D :D :D

Bugün benim can dostum biricik [MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION]'imin doğum günü. :)
Mutlu yıllar seninle olsun bir tanem. Yüzünden gülümseme hiçbir zaman eksik olmasın. Seni çok seviyorum. İyi ki tanıdım seni, iyi ki tanıştık seninle. Kim derdi ki internette bir forumda biricik dostunu bulup çok mutlu olacaksın diye. İnan bana şükürler olsun diyorum senin gibi bir dost bulduğuma. :) Sen beni ben olduğum için seven ender insanlardan birisin bi tanem. Aynı burç, aynı takım bizi birbirimize yaklaştırdı. Galatasaray büyüsünü burada da gösterdi yani. <3 Başak burcu başak burcundan başkasıyla da zor anlaşıyor denildi hani biz tam birbirimizle anlaştık. Aynı çıktık seninle ülke farklı olsa bile. Aslında saçmalıyorum farkındayım. Ama sen benim saçmalıklarıma alışıksın ne de olsa. :) Biliyorum bıkmadan okuyacaksın büyük bir keyifle. Dilerim yüzünde kocaman gülücüklerle okursun yazdıklarımı. Ve dilerim bir sonraki doğum gününe kadar kocaman gülersin şu hayata karşı. Seni çook seviyorum bir tanem. Canım dostum. Kıymetlim... İyi ki varsın canım benim iyi ki dostumsun. İyi ki doğdun, iyi ki doğdun da dünya senin gibi ender bir güzelliğe sahip oldu. :) <3

kalbimin diger yarisiii :love3:
yapamadim edemedim diye yazmissin neyi?:))sözler bile hediyedir bazen anlayabilene :) yapmissin iste daha ne yapcaksin :)sözlerinle etkiledin hüzünlendim gülümsedim :)seni cok seviyorum :)Allahim bizi ayirmasin..kullarindan söz bile etmiyorum :love3:
1000 kilometre ve daha fazla desem daha iyi olur :) uzagimda olsan bile seni buldugum icin sevincliyim bende ayni sekilde :)hep birlikte mutlu olalim gülelim hayata ..bütün güzelligi birlikte yasayalim..sadece renktasligimiz degil bir cok uyumlugumuzu bulduk konustukca :)ve inaniyorum tüm kalbimle birgün bir araya gelecegiz :):eda::love3::Hjte7:
sacmalamadan olmazz o da bir özelligimiz :))ama senin sacmaliklarini görmüyorum senden gelen hersey bana güzel be bacim :))

sagol damlacim :eda:
tekrardan sagol :)
Sagol :)

İYİKİ DOĞDUN AliceWonder İYİKİ DOĞDUUN AliceWonder İYİKİ DOĞDUNNNN, İYİKİ DOĞDUN,

MUTLU YILLAR SANAAAAA :3dgxk: :)

4cc720287bcaf99e081603265c54d972_1264670581.jpg

tesekkür ederim kartalicee cok tatlisin :love3:

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] Mumları üflerken dilek tutttt, beni unutma heee :3dth8: :D
tek dilegim var oda hep birlikte mutlu huzurlu saglikli sevincli kazancli bereketli yillar gecirmemiz :eda:

Tesekkürler .

sözler bile hediyem canim Dostum :)böyle sözler hic okumadim ömrüm boyunca ..sendeki samimiligi hic kaybetmek istemiyorum :love3:

benim pastam senin duygularının yanında ne ki ? :) gelsede yesek artıkkk :D :D :D
cok tesekkürler fistik :) yakinligin icin pastan icin okurken cok mutlu oldum :)
geldim dilimleri kesiyorum afiyetle yiyelim bütün Forum :eda:

Nice senelere renktaş :)

buda hediyen :D

s4puv.jpg

sagol renktass :hi: alinabilecek en güzel hediyelerden biri

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] sen mutlu ol da ben sana sürekli yazarım böyle hislerimi:) dostluk kolay oluşmuyor malum. Hem süpriz yapayım dedim :)

Doğum Günün Kutlu Olsun Canım . Nice Mutlu Senelere :R

Canim yeni goruyorum kusura bakma.
Dogum gunun kutlu olsun. ALLAH hayirli uzun omurler versin. Cok seviliyorsun.

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] sen mutlu ol da ben sana sürekli yazarım böyle hislerimi:) dostluk kolay oluşmuyor malum. Hem süpriz yapayım dedim :)

herzaman beklerim basimin üstünde yerin var güzel arkadasim benim :)
gercekten süpriz oldu :) haklisin dostluklar kolay olusmuyor.. iiyiki iyiki anan dogurmus seni :) :eda:

Tesekkür ederim özgürcan :cy(19):

Doğum Günün Kutlu Olsun Canım . Nice Mutlu Senelere :R
Tesekkür ederim aysegülcüm :eda:

Tesekkürler..

Canim yeni goruyorum kusura bakma.
Dogum gunun kutlu olsun. ALLAH hayirli uzun omurler versin. Cok seviliyorsun.

olur mu öyle sey..ne kusuru ablam :)Tesekkür ederim hep birlikte mutlu yillarimiz olsun :)sende cok seviliyorsun :love3:

Doğum Günün Kutlu Olsun :) Nice Mutlu Yaşlara :)

Tesekkürler :hi: :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri