Mutlu Yaşlara " Morpheuses "

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

InnoCence

ÜLKÜ & UMAY
Webmaster
Prenses
[MENTION=157835]Morpheuses[/MENTION] Doğum Günün Kutlu Olsun Nice Mutlu , Sağlıklı , Huzurlu Yaşlara :R

1gn9zb.gif

Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye… Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım “harika bir yıldı” dersin.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun!

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle..

Yaşa . Sev . Gül! Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara…

do%C4%9Fum-g%C3%BCn%C3%BC1.jpg

66x184.gif
66x184.gif
66x184.gif
66x184.gif

---> Mutlu Yaşlara " Morpheuses "

doğum günün kutlu olsun kardeşim, nice mutlu yıllara :)

MUTLU YILLAR ONUR! :D

bjk.jpg

yakında olsak ellerimle yapardım ama idare et xD

erkek.kazak7.jpg

buda hediyen :D sıkı giyin üşütme cocumm :D bizim buralara kış gelmedi ama belki oralar soğuktur xD xD

Dogum gunun kutlu olsun anonscum... nice saglikli mutlu yillar diliorum

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] Çok teşekkür ederim ablaa :D

Mutlu ettiniz beni iyi ki varsınız hepiniz. Teşekkürleeeerr herkeseee :D

doğumm günün kutluu olsunn adamımmmm :D niceee mutlu seenelereee :D kaç oldun kaç :D

bak bu senin içinnn :D carterrrr reyiz :D

Tesekkürlerr barıs babaa :D 18 oldum heralde :D bi ara bakarım videoya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri