"Mutlaka şampiyon olacağız"

spindaL

Kayıtlı Üye
1693_B_bobo033.jpg

"Mutlaka şampiyon olacağız"

Ligin bitimine sayılı haftalar kala liderin hemen arkasında zirve takibini sürdüren Beşiktaş'ta Brezilyalı golcü Bobo iddialı açıklamalar yaptı. Geçtiğimiz yıl şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olduklarını ancak son haftalarda yapılan bazı hatalardan dolayı hedefe ulaşamadıklarını belirten yıldız futbolcu, "Dersimizi aldık" dedi.
Bobo, "Geçen sezon son haftalara girilirken önde gidiyorduk, daha sonra ilginç bir süreç yaşandı. Değişik olaylar oldu ve sonuçta şampiyonluğu kaybettik. Ancak geçen yıldan ders aldık. Aynı hataları tekrarlamayacağız. Bu yıl mutlaka şampiyon olacağız. Buna bütün takım inanıyor" şeklinde konuştu.
ADIM ADIM ZİRVEYE
Takımda iyi bir atmosfer olduğunu kaydeden golcü oyuncu, "Ligde güzel bir yarış var. Her hafta sürpriz sonuçlar ve büyük bir heyecan var. Maçlardan önce hangi takımın favori olduğunu kestirmek artık çok zor. Geçen hafta Sivas'ta lider olma şansını kaçırdık. Büyük bir çıkış yakaladık. Adım adım zirveye ilerliyoruz. Bunu sezon sonuna kadar devam ettireceğiz. Her şey bizim lehimize" ifadesini kullandı.

26.03.2009
Kaynak : Sabah

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri