Mustafa Denizli'den motivasyon turları

Mjoy

Kayıtlı Üye
Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Mustafa Denizli, zorlu Kayseri Erciyespor maçı öncesi oyuncuları ile özel bir toplantı yaptı.

09-01-mustafa-denizli.jpg

PTT 1'inci Lig ekibi Çaykur Rizespor'un deneyimli teknik direktörü Mustafa Denizli, zorlu Kayseri Erciyespor maçı öncesi oyuncuları ile özel bir toplantı yaptı, önemli uyarılarda bulundu.

Planlarını 3 puan üzerine kuran, futbolcuların adeta beyinlerini yıkayan tecrübeli teknik adam, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde öğle yemeğinden sonra futbolcularla özel bir görüşme yaptı. Ligin 2'inci yarısında oynadıkları 4 deplasman maçından 2 galibiyet, 2 de yenilgi aldıklarını hatırlatan Denizli'nin, "Sizden çok şey istemiyorum. Bu maçı kazanın. Ne kadar önemli ve kritik olduğunu biliyorsunuz" dediği öğrenildi. Kendi sahalarında olduğu gibi deplasmanda da kazanmak zorunda olduklarının altını çizen Denizli, "Geride kalan haftalarda ligde alt sıralarda bulunan takımlarla oynadık. Sahamızda kazandık. son 2 deplasman maçını ise kaybettik. Şimdi ligde üst sıralarda bulunan takımlarla karşılaşacağız. Kayseri'de Erciyesspor ile sezonun en önemli maçına çıkacağız. Bu maçı kazanmak elimizde. Bunu yapacak potansiyeli de sizde görüyorum. Kazanıp rakibimizle aramızdaki puan farkını 3'e indirmeliyiz" ifadelerini kullanarak oyuncularını motive etmeye çalıştı.

Kaptan Cernat ile özel görüşme

Çaykur Rizespor kaptanı Florin Cernat ile özel bir görüşme yapan Mustafa Denizli, yıldız oyuncudan beklentilerini dile getirdi. Denizli, "Sen bu takımın kaptanısın. Performansından memnunum. Bu karşılaşmada kim olduğunu göstermen için fırsatın var. Senden beklentim büyük" dedi. Denizli'nin bu sözleri üzerine takım adına konuşan Kaptan Cernat da, "Haftayı 3 puanla kapatmak için her şeyimizi ortaya koyacağız. Kendi aramızda da sürekli bunu konuşuyoruz. Herkes üzerine düşeni yapacak. Lider Kayseri Erciyes ile oynayacağımız maçı kazanan taraf olacağız" ifadelerini kullandı.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri