Müslümanları aşağılayan karikatür

duyguMuhtar

Bayan Üye
Avrupa'da İslam dini ve Müslümanları kötü göstermeye çalışan 'İslamofobik' figürlere bir yenisi daha eklendi.

vrupa'da İslam dini ve Müslümanları kötü göstermeye çalışan 'İslamofobik' figürlere bir yenisi daha eklendi. İsviçre'nin Cenevre şehrindeki bir plajda çevre kirliliğine ilişkin mesajların verildiği karikatürlerin birinde yer alan 'terörist Müslüman' imajı dikkat çekti.
Plajda yer alan 'çevresel' karikatürlerde genel olarak çevre kirliliği ve ördek gibi gölde yüzen hayvanlar resmedilirken, bir karikatürde ise plajda şişeye basarak küçük bir 'kan gölü' oluşmasına sebep olan Müslüman bir şahıs betimleniyor.

"Plaja cam parçası atılması hem insanlara hem de çevreye zarar verir." mesajı verilmeye çalışılan söz konusu karikatürde, şişeye basması sonucu ortalığı kan gölüne çeviren Müslüman imajının kullanılması 'art niyetli' olarak değerlendiriliyor.
9hmvu.jpg

---> Müslümanları aşağılayan karikatür

Avrupa dedigimiz, islam dini hakkında hiçbişey bilmeyen bir takım cahil cuhela takımı...böle şeyler yapmaları normaldir...Tabi egitim şart...egitilmeleri lazım...

Bilmiyorlar Onlar bilseler Belkide Yapmazlar.

Allah Hidayet Versinn Onlaraki Öğrensinler.

biliyolar bile bile küçük düşürmeye
çalısıyolar
çünkü nasıl bir güç oldugumuzun farkındalar

Çoğu Avrupalının gözünde Müslümanlar teröristtir. Dışlama ve ötekileştirme politikaları asırlar önce de vardı hala devam ediyor.

[MENTION=156647]duyguMuhtar[/MENTION] : Kimi Kesimler evet Bazıları Bilerek Yapıyor Bunu. Ama Çoğu Bilmiyor Yanlış Biliyorlar. ondan ben öyle yazdım

[MENTION=54256]Mastor[/MENTION] evet kesınlıkle var..

işte bunu yapanlar bilen kesim
[MENTION=54256]Mastor[/MENTION] arkadaşımın dediği gibi öteden beri gelen bi kin bu

Allaha Havale Ediyorum Bu Tür Şeyleri Yapanları.

İnsanların inançlarıyla dalga geçmek o insanların kalitesini bell eder.hiç bi musluman onların dınlerıyle ınanclarını assaglamaz.şimdi kim gerici şimdi kim terörst din teröristi sere..zler..

Allaha Havale Ediyorum Bu Tür Şeyleri Yapanları.

ya doğru diyosunda bnm bi yandan içim rahat etmiyo
cunku biz müslümanlar olarak hep sineye çekiyoruz böyle seyleri
onlarda bundan güç alıyo ve yarın öbur gun
farklı ulkelerdekı kardeeslerımızın basına gelmeyen kalmıyo
onun hakkıyla nasıl yasıycaz bılmıyorum:67:

Aslında biz doguştan şanslıyız bi bakıma...cünkü müslüman olarak dogup iyi kötü müslüman olarak büyüyoruz bazı şeyleri aileden gelen bilgilerle ögreniyoruz...bir çok kişi bu şansa sahip değil bilmiyorlar ve bilmedikleri içinde en büyük günahı işliyorlar...tek hak din olan islamı karalıyorlar kasıtlı yada kasıtsız...işte cehaletten kaynaklanıyor bütün bunlar...tabi müslüman aileden gelmeyip daha sonra müslüman olanların aldıgı sevap çok fazla ne diyelim belki dogru bulurlar da cehennem ateşinden kendilerini kurtarırlar...yoksa istedikleri kadar karalamaya calışsınlar benim dinimi, benim açımdan tek bir siyah nokta dahi koyamazlar

ya doğru diyosunda bnm bi yandan içim rahat etmiyo
cunku biz müslümanlar olarak hep sineye çekiyoruz böyle seyleri
onlarda bundan güç alıyo ve yarın öbur gun
farklı ulkelerdekı kardeeslerımızın basına gelmeyen kalmıyo
onun hakkıyla nasıl yasıycaz bılmıyorum:67:

Ne yapmamı istersin duygu katil olabilirim o konuda sıkıntı yok sadece önüme getir yalnız bırak bizi sonra :D

Aslında biz doguştan şanslıyız bi bakıma...cünkü müslüman olarak dogup iyi kötü müslüman olarak büyüyoruz bazı şeyleri aileden gelen bilgilerle ögreniyoruz...bir çok kişi bu şansa sahip değil bilmiyorlar ve bilmedikleri içinde en büyük günahı işliyorlar...tek hak din olan islamı karalıyorlar kasıtlı yada kasıtsız...işte cehaletten kaynaklanıyor bütün bunlar...tabi müslüman aileden gelmeyip daha sonra müslüman olanların aldıgı sevap çok fazla ne diyelim belki dogru bulurlar da cehennem ateşinden kendilerini kurtarırlar...yoksa istedikleri kadar karalamaya calışsınlar benim dinimi, benim açımdan tek bir siyah nokta dahi koyamazlar

Allah bize güç kuvvet versin
Allahın ayetlerını kımse yalanlayamaz er yada gec muslumanlar galıp gelecektir ..
bunu tüm dünya görecek

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri