jqen6RupQEU
M Mastor Kayıtlı Üye 25 Ağu 2012 #2 ---> Müslüm Gürses---İkimize Ağlarım Hayalin gözüme bir perde oldu Ne yaptımsa seni unutamadım Dostlarım hep sordu Nerde o? diye Ayrıldıgımızı anlatamadım Simdi suya hasret cöller gibiyiz Ayrı dünyalarda eller gibiyiz Bir zalim gururun son eseriyiz Hem sana hem bana yanar aglarım Ne oldu ayrıldık el aldı seni Ne oldu perisan bıraktın beni Hem beni mahvettin hem de kendini Sende gönlünce bir yar bulamadın Çok zaman olmuş dinlemeyeli, teşekkürler. +
---> Müslüm Gürses---İkimize Ağlarım Hayalin gözüme bir perde oldu Ne yaptımsa seni unutamadım Dostlarım hep sordu Nerde o? diye Ayrıldıgımızı anlatamadım Simdi suya hasret cöller gibiyiz Ayrı dünyalarda eller gibiyiz Bir zalim gururun son eseriyiz Hem sana hem bana yanar aglarım Ne oldu ayrıldık el aldı seni Ne oldu perisan bıraktın beni Hem beni mahvettin hem de kendini Sende gönlünce bir yar bulamadın Çok zaman olmuş dinlemeyeli, teşekkürler. +
H HaDeS Kayıtlı Üye 25 Ağu 2012 #3 ---> Müslüm Gürses---İkimize Ağlarım Mastor' Alıntı: Çok zaman olmuş dinlemeyeli, teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... bi buyuk acilir diyorsun beratcim
---> Müslüm Gürses---İkimize Ağlarım Mastor' Alıntı: Çok zaman olmuş dinlemeyeli, teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... bi buyuk acilir diyorsun beratcim
M Mastor Kayıtlı Üye 25 Ağu 2012 #4 ---> Müslüm Gürses---İkimize Ağlarım HaDeS' Alıntı: bi buyuk acilir diyorsun beratcim Genişletmek için tıkla ... Hiç kapanmıyor ki açalım hocam xD
---> Müslüm Gürses---İkimize Ağlarım HaDeS' Alıntı: bi buyuk acilir diyorsun beratcim Genişletmek için tıkla ... Hiç kapanmıyor ki açalım hocam xD
H HaDeS Kayıtlı Üye 25 Ağu 2012 #5 ---> Müslüm Gürses---İkimize Ağlarım Mastor' Alıntı: Hiç kapanmıyor ki açalım hocam xD Genişletmek için tıkla ... bak laf olsun diye demiyorum bir gun paslasalim hocam
---> Müslüm Gürses---İkimize Ağlarım Mastor' Alıntı: Hiç kapanmıyor ki açalım hocam xD Genişletmek için tıkla ... bak laf olsun diye demiyorum bir gun paslasalim hocam