AySe^^
Bayan Üye
Murat Kekilli Kalbimdeki Darp 2010 yeni albüm
Murat Kekilli 2010 Kalbimdeki Darp albümü
Murat Kekilli uzunca bir aradan sonra müzik dünyasına yeniden dönüş yaptı..10 Şarkıdan oluşan Kalbimdeki Darp isimli albümü müzik sevenlerle buluşuyor. “Bu Akşam Ölürüm” adlı albümüyle çok geniş kitletarafından dinlenen ve tanınan Murat Kekilli, daha sonra çıkardığı “Vay Be”, “Yedialtı”, “Avara” ve 2006 da yayınladığı “Bir Ahir Zaman” albümleriyle müzikseverlerin yakından takip ettiği bir isim haline geldi. Murat Kekilli 5 yıllık bir aranın ardından yeni albümü ile sevenlerinin karşısına çıkıyor.
Murat Kekilli Kalbimdeki Darp 2010 Albümündeki Şarkılar
01. Murat Kekilli – Ver Bana Düşlerimi
02. Murat Kekilli – Senden Uzakta
03. Murat Kekilli – Bu da Geçer
04. Murat Kekilli – Geç Erdim
05. Murat Kekilli – Sevmişsem
06. Murat Kekilli – Kalbimdeki Darp
07. Murat Kekilli – Gözlerin Yalancı Bahar
08. Murat Kekilli – Sende Bulacaklar
09. Murat Kekilli – Dut Ağacı Değilem
10. Murat Kekilli – Gözümün Karası
Murat Kekilli 2010 Kalbimdeki Darp albümü
Murat Kekilli uzunca bir aradan sonra müzik dünyasına yeniden dönüş yaptı..10 Şarkıdan oluşan Kalbimdeki Darp isimli albümü müzik sevenlerle buluşuyor. “Bu Akşam Ölürüm” adlı albümüyle çok geniş kitletarafından dinlenen ve tanınan Murat Kekilli, daha sonra çıkardığı “Vay Be”, “Yedialtı”, “Avara” ve 2006 da yayınladığı “Bir Ahir Zaman” albümleriyle müzikseverlerin yakından takip ettiği bir isim haline geldi. Murat Kekilli 5 yıllık bir aranın ardından yeni albümü ile sevenlerinin karşısına çıkıyor.
Murat Kekilli Kalbimdeki Darp 2010 Albümündeki Şarkılar
01. Murat Kekilli – Ver Bana Düşlerimi
02. Murat Kekilli – Senden Uzakta
03. Murat Kekilli – Bu da Geçer
04. Murat Kekilli – Geç Erdim
05. Murat Kekilli – Sevmişsem
06. Murat Kekilli – Kalbimdeki Darp
07. Murat Kekilli – Gözlerin Yalancı Bahar
08. Murat Kekilli – Sende Bulacaklar
09. Murat Kekilli – Dut Ağacı Değilem
10. Murat Kekilli – Gözümün Karası