http://www.youtube.com/watch?v=LyM2nQpmEyU
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 29 Haz 2010 #2 ---> Murat Boz - Cafe Song (Cemal Reşit Rey) Oyy yerim onu nede güzel söylermiş tşkkrler
ashli Bayan Üye 29 Haz 2010 #3 ---> Murat Boz - Cafe Song (Cemal Reşit Rey) Harikadır bu konserde defalarca kez dinledim sölediği şarkıları.. İngilizce çok daha başarılı... Rica ederim
---> Murat Boz - Cafe Song (Cemal Reşit Rey) Harikadır bu konserde defalarca kez dinledim sölediği şarkıları.. İngilizce çok daha başarılı... Rica ederim
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 29 Haz 2010 #4 ---> Murat Boz - Cafe Song (Cemal Reşit Rey) Gerçekten güzel bir yorumu var dinlendirici ilk kez dinledim ama bundan sonra da dinlicem galiba artık bi ingilizce albüm de bekliyoruz ondan p
---> Murat Boz - Cafe Song (Cemal Reşit Rey) Gerçekten güzel bir yorumu var dinlendirici ilk kez dinledim ama bundan sonra da dinlicem galiba artık bi ingilizce albüm de bekliyoruz ondan p
ashli Bayan Üye 30 Haz 2010 #5 ---> Murat Boz - Cafe Song (Cemal Reşit Rey) İngilizce albüm yapsa çok güzel olurdu gerçekten