Münübüs veya dolmuşda indiginizde ne dersiniz??
NewCS Kayıtlı Üye 1 Kas 2011 #2 ---> Münübüsde veya Dolmuşda İndiginizde ne Dersiniz? Peşinden El Sallarım Herhalde.
kadir39 Kayıtlı Üye 1 Kas 2011 #3 ---> Münübüsde veya Dolmuşda İndiginizde ne Dersiniz? Soru biraz yanlış olmuş.. İnerken A şıkkı
yesil83 Bayan Üye 1 Kas 2011 #4 ---> Münübüsde veya Dolmuşda İndiginizde ne Dersiniz? otobuslerde ''duracak'' dugmesine basarim. dolmus minibus bilmem turkiyede tek basima binmedigimden genelde yanimdakiler halleder dolmuslardada ''duracak''dugmesi yok mu?? hatirlamiyorum. hollandada minibus, dolmus yok, otobuslerde dugmeye basarim inerkende tsk ederim.
---> Münübüsde veya Dolmuşda İndiginizde ne Dersiniz? otobuslerde ''duracak'' dugmesine basarim. dolmus minibus bilmem turkiyede tek basima binmedigimden genelde yanimdakiler halleder dolmuslardada ''duracak''dugmesi yok mu?? hatirlamiyorum. hollandada minibus, dolmus yok, otobuslerde dugmeye basarim inerkende tsk ederim.
Blackeagles Kayıtlı Üye 1 Kas 2011 #6 ---> Münübüsde veya Dolmuşda İndiginizde ne Dersiniz? Müsait bir yerde
Klbk Bayan Üye 1 Kas 2011 #7 ---> Münübüsde veya Dolmuşda İndiginizde ne Dersiniz? NewCS' Alıntı: Peşinden El Sallarım Herhalde. Genişletmek için tıkla ... İndigin zaman demiştim xD
---> Münübüsde veya Dolmuşda İndiginizde ne Dersiniz? NewCS' Alıntı: Peşinden El Sallarım Herhalde. Genişletmek için tıkla ... İndigin zaman demiştim xD
[T.T]win32 Kayıtlı Üye 1 Kas 2011 #8 ---> Münübüsde veya Dolmuşda İndiginizde ne Dersiniz? taxi ye bınerım genellkle
BravehearTs Kayıtlı Üye 1 Kas 2011 #9 ---> Münübüsde veya Dolmuşda İndiginizde ne Dersiniz? dolmuş bize burjuva kalır otobüste inecem e basarsın durunca rolünü oynayıp inersin
---> Münübüsde veya Dolmuşda İndiginizde ne Dersiniz? dolmuş bize burjuva kalır otobüste inecem e basarsın durunca rolünü oynayıp inersin
karagümrük Kayıtlı Üye 1 Kas 2011 #10 ---> Münübüsde veya Dolmuşda İndiginizde ne Dersiniz? Müsait bir yerde