sevdaseli
Bayan Üye
Darmadağın yılgın İşte o gördüğün ben Gözlerimden
okunuyor sensizliğim Yok olmuş bir ben taşıyorum içimde
Issız vadilerin sessiz akan ırmakların suskunların sevdasızların baş gösterdiği bir kentteyim
Nereye baksam kararıyor Tutmaya çalıştıklarımsa kayboluyor Bu ucuz aşk şarapları sarhoş ediyor bir kaç yudumda
Ve kimsenin bilmediği söylemeye yetmediği sözcükler esiyor rüzgarda Rüzgarlı bir hava varYağmur yağmakla yağmamak arasında çiseliyor
Asıl yağmur Kalpte başlıyor İstemesekte iniyor yanaklarımıza Kop koyu bir siyahı örtmek istemez kimse üstüne Çok üşüsede
Yüreği bin yerinden bıçaklanmış ağır hastalar yatıyor kaldırımlarda Nereye baksam bir ben görüyorum
Ve hangi yağmur damlası düşse üstüme içinde sen Biraz daha bitirmek için beni sayfa sayfa lanetler yağıyor üstüme
Elimde senden kalan yırtık bir şemsiye Kıyamıyorum atmaya Senin en değersizin bile benim en kıymetlimmiş meğerse
Sonra anlıyorum Zaman yavaşça fısıldıyor kulağıma İntikamımı alıyorum.!
Yollar hiç olmadığı kadar uzakta Yürüdüğüm yol olmak istediğim yere götürmüyor beni
Ya olmak istediğim yer?Hiç bir yol götürmüyor sana beni
Yıpranıyorum yıpratıyorum kendimi Hiç aşk şarkısı duymamak ve mümkünse ağlamamak istiyorum
Çokmu?
Yıkık kentte dimdik yaşanmıyor Susmuyor yüreğim ve yine sana sesleniyorum
Al beni burdan.!Dayanamamak nasılmış şimdi anlıyorum
Dayanamıyorum!
Bensizliğin içinde kalan senler görüyorum Hala izlerini taşıyorum
Gelemiyorum sana Kaybolmaya yeminliyim sanki
Ben bir hiç uğruna değilsenin yoluna ölmeyi seçmiştim oysa
Yüreğimdeki yaralar geçsin zaman ilerlesin yok olduktan sonra geleceğim sana
okunuyor sensizliğim Yok olmuş bir ben taşıyorum içimde
Issız vadilerin sessiz akan ırmakların suskunların sevdasızların baş gösterdiği bir kentteyim
Nereye baksam kararıyor Tutmaya çalıştıklarımsa kayboluyor Bu ucuz aşk şarapları sarhoş ediyor bir kaç yudumda
Ve kimsenin bilmediği söylemeye yetmediği sözcükler esiyor rüzgarda Rüzgarlı bir hava varYağmur yağmakla yağmamak arasında çiseliyor
Asıl yağmur Kalpte başlıyor İstemesekte iniyor yanaklarımıza Kop koyu bir siyahı örtmek istemez kimse üstüne Çok üşüsede
Yüreği bin yerinden bıçaklanmış ağır hastalar yatıyor kaldırımlarda Nereye baksam bir ben görüyorum
Ve hangi yağmur damlası düşse üstüme içinde sen Biraz daha bitirmek için beni sayfa sayfa lanetler yağıyor üstüme
Elimde senden kalan yırtık bir şemsiye Kıyamıyorum atmaya Senin en değersizin bile benim en kıymetlimmiş meğerse
Sonra anlıyorum Zaman yavaşça fısıldıyor kulağıma İntikamımı alıyorum.!
Yollar hiç olmadığı kadar uzakta Yürüdüğüm yol olmak istediğim yere götürmüyor beni
Ya olmak istediğim yer?Hiç bir yol götürmüyor sana beni
Yıpranıyorum yıpratıyorum kendimi Hiç aşk şarkısı duymamak ve mümkünse ağlamamak istiyorum
Çokmu?
Yıkık kentte dimdik yaşanmıyor Susmuyor yüreğim ve yine sana sesleniyorum
Al beni burdan.!Dayanamamak nasılmış şimdi anlıyorum
Dayanamıyorum!
Bensizliğin içinde kalan senler görüyorum Hala izlerini taşıyorum
Gelemiyorum sana Kaybolmaya yeminliyim sanki
Ben bir hiç uğruna değilsenin yoluna ölmeyi seçmiştim oysa
Yüreğimdeki yaralar geçsin zaman ilerlesin yok olduktan sonra geleceğim sana