Mümkün mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mystic

Bayan Üye
Bazı forum sitelerinde görüyorum konunun en alt kısmında konuyu okuyan üyeler diye bir yer var, burada önceden konuyu okuyan üyelerin adlarını görebiliyorsun
Acaba düşlerforumda da bu mümkün mü?
çünkü böylece kimlerin konuyu okuyup mesaj yazmadığını ve konunun ne kadar popüler olduğunu anlayabiliriz
şimdiden ilginize teşekkürler

Bizim Forumumuzdada Konuyu Okuyan Üyeler Görünüyor Forumun En Alt Kısmına Bakarsanız.
ssrq2.png

Öbür Bahsettiginiz Seyler İse Mümkündür Olabilir Ama Öyle Seyler Forumun Performansını Düsürüyor.. öyLe Seyleri Ancak Kendimize Ait Bir Serverimiz Olursa Düsünebiliriz. Yoksa Forumumuza Aşırı Giris Fazla Konu Oldugundan.. Yani Daha Önce Konuyu Kimlerin Okudugunu Vs Görmeniz Suan İcin Mümkün Degil Kendimize Ait Bir Serverimiz oLursa Mümkündür..

öyle değil toplam kaç üyenin gösterdiği,yani her konuyu okuyan üyenin ismi oraya ekleniyor
neyse tamam anladım :sağol:

öyle değil toplam kaç üyenin gösterdiği,yani her konuyu okuyan üyenin ismi oraya ekleniyor
neyse tamam anladım :sağol:

sitemızde bır konuyu yuzlerce uye okuyor

zamanla bu bınlerce oluyor bu yuzden konuyu cok fazla kasar ama anlık olarak okuyan zaten var ..

tesekkurler ılgı ıcın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri