Müjde! Liseli öğrencilere asamayacağı ders geliyor!

HayaList

Bayan Üye
ju56x.jpg

TÜRKİYE Bilardo Federasyonu (TBF), Halk Eğitim Merkezleri, çıraklık okulları ve açık liselerde bilardonun ders olarak okutulması için müfredat hazırladı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile 2009 yılında yapılan ve 2014’e kadar geçerli olan protokolün dışında bilardonun okullarda ders olması için çalıştıklarını anlatan TBF Başkanı Uğur Kurugöllü, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü’ne yapacakları başvurunun ardından ilköğretim ve liselerde de bilardonun ders olması için girişimde bulunacaklarını anlattı. Kurugöllü, “Çocuk yaşta bilardo eğitimi alan sporcular bilardonun çıtasını daha yükseklere taşıyacaklardır’’ dedi.

---> Müjde! Liseli öğrencilere asamayacağı ders geliyor!

onemlı bı adım bence okuldan kacıp bılardoya gıtmye son

---> Müjde! Liseli öğrencilere asamayacağı ders geliyor!

Bilardo aklıma hiç gelmemişti ama dans derslerinin olabileceğini düşünmüştüm.

Bilardo Seçmeli Ders Oluyor!

bilardoderslise.jpg

Öğrencilerin özellikle lise döneminde derslerini astığı bilinir. Ama şimdi öğrencilerin asmayacağı bir ders geliyor. Özellikle okul kırılarak gidilen bilardo salonları belki bu dersle tarih oluyor. Türkiye Bilardo federasyonu tüm liselerde bilardo dersi okutulması için hazırlıklara başladı.

Milli Eğitim Bakanlığı ile ortak yürütülecek çalışma sonucu tüm liselerde bilardo dersi okutulacak. Bilardo Federasyonu başkanı, bu yolla türkiyede Semih Saygıner gibi isimlerin çok küçük yaşlardan itibaren yetiştirilebileceğini söyledi.

Umarım bu uygulama başarılı olur....​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri