Muhteşem ikilileri birlikte tüketin

AySe^^

Bayan Üye
Birlikte tüketildiğinde etkileri artan lezzetler...

Yiyecek aleminin muhteşem ikilileri belirlendi. İşte birlikte tüketildiğinde etkileri artan lezzetler

Ispanak-pancar:
Ispanakta bulunan demir, pancar ve biber gibi yiyeceklerdeki C vitaminiyle birleştiğinde bağırsaklarda daha iyi emiliyor.


Domates-zeytinyağı:
Domateste bulunan ve kalp-damar hastalıklarıyla bazı kanser türlerine yakalanma riskini azaltan ‘likopen’ maddesi, yağda çözülüyor.


Biftek-havuç:
Havuçtaki A vitamini, bir protein eşliğinde daha iyi emiliyor.


Yeşil çay-limon:
Yeşil çay limonla içildiğinde içindeki antioksidanların etkisi 13 kat artıyor.


Sarımsak-balık:
Kolesterolü düşüren balık yağı ile kalbi koruyan sarımsak bir araya gelince enfeksiyon giderici etki gösteriyor.


Kırmızı et-biberiye:
Ette bulunan ve yaşlanma etkilerine yol açan serbest radikaller, biberiyedeki asitlerle birleşince etkisiz hale geliyor. İki besinin yararı vücutta kalıyor.


Portakal suyu-yulaf ezmesi:
Her ikisi de kalp krizini ve damar tıkanıklığını önlemeye yardımcı olurken, bir araya geldiklerinde bu etkileri iki katına çıkıyor.


Elma-kırmızı şarap:
Antioksidan özelliği sayesinde kansere karşı koruyucu olan ‘flavonoid’ maddesi içeren elma, kırmızı şarapla tüketildiğinde kanın pıhtılaşmasını önlüyor, kalp ve damar sistemini koruyor.


Yabanmersini-üzüm:
Her ikisi de antioksidan deposu olan bu meyveler birlikte yenildiğinde bu özellikleri daha da güçleniyor.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri
Üst