Muhtar bile olamazsın diyorlardı

HaDeS

Kayıtlı Üye
-Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.Muhtar bile olamazsın diyorlardı :)

-Sadece topuklu ayakkabı giyebildikleri için bile, kadınlar erkeklerden daha beceriklidir. Gerisi teferruat.

-Seviyorsanız gidin konuşun. Sonra başkası gidip konuşuyo, buraya geLip ağLıyosunuz. Sizin o "okusun" diye yazdıkLarınızı hep ben okuyorum..

-Acun ölmek üzereyken hayatı film şeridi gibi gözünün önünden geçse, ona bile reklam alır gibime geliyor..

-11 yaşındaki kız kafa nereye biz oraya yazmış. Öyle bi dünya yok tatlım. Baba nereye sen oraya.

-Şu hayatta çözemediğim şeylerin başında harita metod defterinin adının nereden geldiğidir. .

-Bindiği takside şöförle muhabbet kurmak isteyen arkadaşımın ilk sözü,''abi sizi de hep öldürüyorlar yaa''

-3310'la yaptığımız besteler bile Sinan Akçıl'ın şarkılarından daha güzeldi..

-Teyzemin kocasına babam "Bacanak" dayım "enişte" dedem "Damat" kuzenim "Baba" diyor, hiç güvenmiyorum o adama,ne olduğu belli değil...

Son düzenleme:
---> Muhtar bile olamazsın diyorlardı

-Ruh halim : Düğünde pisti göremeyen masaya oturtulmuş uzaktan akraba ....

-Sizin intihara teşebbüs ettiğiniz olayları, biz çekirdek çitleyerek atlatıyoruz....

-Kızın boyu 1.50 ama bana ''Egolarından lego yaparım'' diyor. Legolardan da tabure yap üstüne çık yüz yüze konuşalım bari.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri