ßy.MeCHuL
Kayıtlı Üye
Muhammed’ül-Emin
Hz Muhammed’e (S
A
V) Övgü Dolu Şiirler
NAAT
Saygıdeğer Okuyucu,
Sevgili Gençler ve Çocuklar,
Orta Karadeniz Bölgesinin en şirin ilçelerinden biri olan, yeşille mavinin kucaklaştığı turistik Samsun’un Alaçam ilçesinden en derin saygı ve sevgilerimi sunarım
Adım ve Soyadım Hasan Sancak’tır
Alaçamlı Halk Şairi, Reklâm Yazarı, Eğitimci, Gazeteciyim
Aslen Trabzonluyum
Köprübaşı ilçesindenim
24 senedir basının içindeyim
52 yaşındayım
Nagehan isminde bir kızım, Alp Cihan ve Boğaç Han isminde de iki tane erkek çocuk sahibiyim
O' dur, Onlar Analarımız, Benim Annem Melekti isimli üç tane şiir kitabım vardır
Bu kitaplarımla birlikte basıma hazır 45 tane şiir kitabım ve 4000 taneden fazla şiirim okuyucularla buluşmayı beklemektedir
47 tanesi notere onaylatılan 400 tane televizyon reklâm senaryom bulunmaktadır
3
şiir kitabım BENİM ANNEM MELEKTİ 2005 ‘te, Ankara Yenimahalle’de Gündüz Yayınlarından çıkmıştır
Şiir kitabım burada ve büyük kitabevleri, antolojilerde satışı yapılmaktadır
Şiir kitaplarımı çıkartma ve alternatif reklâm senaryolarımı kamuoyuna duyurma mücadelesi veriyorum
Şiir kitaplarıma destek vermek isteyenler, faturası kesilerek, kitaplarımın iç karton kapaklarında, renkli olarak tanıtımını yapabilirler
Kendinizi, şirketinizin çalışmalarını kamuoyuna istediğiniz şekilde duyurabilirsiniz
Kişisel sayfama giren, şiirlerimi okuyan, görüş bildiren herkese teşekkür eder, saygı ve sevgilerimi sunarım
Saygılarımla
Hz Muhammed’e (S
NAAT
Saygıdeğer Okuyucu,
Sevgili Gençler ve Çocuklar,
Orta Karadeniz Bölgesinin en şirin ilçelerinden biri olan, yeşille mavinin kucaklaştığı turistik Samsun’un Alaçam ilçesinden en derin saygı ve sevgilerimi sunarım
Adım ve Soyadım Hasan Sancak’tır
Saygılarımla