Muhammed’ül-Emin

ßy.MeCHuL

Kayıtlı Üye
Muhammed’ül-Emin
Hz Muhammed’e (S
nokta.gif
A
nokta.gif
V) Övgü Dolu Şiirler

NAAT

Saygıdeğer Okuyucu,
Sevgili Gençler ve Çocuklar,
Orta Karadeniz Bölgesinin en şirin ilçelerinden biri olan, yeşille mavinin kucaklaştığı turistik Samsun’un Alaçam ilçesinden en derin saygı ve sevgilerimi sunarım
nokta.gif

Adım ve Soyadım Hasan Sancak’tır
nokta.gif
Alaçamlı Halk Şairi, Reklâm Yazarı, Eğitimci, Gazeteciyim
nokta.gif
Aslen Trabzonluyum
nokta.gif
Köprübaşı ilçesindenim
nokta.gif
24 senedir basının içindeyim
nokta.gif
52 yaşındayım
nokta.gif
Nagehan isminde bir kızım, Alp Cihan ve Boğaç Han isminde de iki tane erkek çocuk sahibiyim
nokta.gif
O' dur, Onlar Analarımız, Benim Annem Melekti isimli üç tane şiir kitabım vardır
nokta.gif
Bu kitaplarımla birlikte basıma hazır 45 tane şiir kitabım ve 4000 taneden fazla şiirim okuyucularla buluşmayı beklemektedir
nokta.gif
47 tanesi notere onaylatılan 400 tane televizyon reklâm senaryom bulunmaktadır
nokta.gif
3
nokta.gif
şiir kitabım BENİM ANNEM MELEKTİ 2005 ‘te, Ankara Yenimahalle’de Gündüz Yayınlarından çıkmıştır
nokta.gif
Şiir kitabım burada ve büyük kitabevleri, antolojilerde satışı yapılmaktadır
nokta.gif
Şiir kitaplarımı çıkartma ve alternatif reklâm senaryolarımı kamuoyuna duyurma mücadelesi veriyorum
nokta.gif
Şiir kitaplarıma destek vermek isteyenler, faturası kesilerek, kitaplarımın iç karton kapaklarında, renkli olarak tanıtımını yapabilirler
nokta.gif
Kendinizi, şirketinizin çalışmalarını kamuoyuna istediğiniz şekilde duyurabilirsiniz
nokta.gif
Kişisel sayfama giren, şiirlerimi okuyan, görüş bildiren herkese teşekkür eder, saygı ve sevgilerimi sunarım
nokta.gif

Saygılarımla
nokta.gif

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri