Muğla'da kazanan yok

karagümrük

Kayıtlı Üye
tn_066.jpg

MUĞLASPOR: 1 DİDİM BELEDİYESPOR: 1
Bölgesel Amatör Ligi 9. gruptaki mücadelesinde, Muğlaspor ile Didim Belediyespor, Muğla Atatürk Stadında 1-1 berabere kaldı. Didim ‘den sabah 10 sıralarında yaklaşık 200’e yakın ailelerle birlikte, Didim Taraftarı Muğla’ya akın etti.

Didim Belediyespor ‘u destekleyen Apollon Üniversite Taraftar grubu da 90 dakika boyunca, hiç susmadan, Didim Belediyespor‘u desteklediler. Didim Belediyespor Başkanı Av. Vedat Ege İle birlikte Muğla protokolu, Muğlaspor-Didim Belediyespor karşılaşmasını, Şeref trübününden izlediler. Ligde 2. sırada bulunan Muğlaspor, rakibi Didim Belediyespor ‘un elinden zor kurtuldu. Muğlaspor’da 6 futbolcu profesyonel lisansla oynadı.

Didim Belediyespor Levent’tin, Muğlaspor’lu Gökhan’ın birer şutları, direklerden geri döndü. Karşılaşmanın 90 dakikalık bölüm sonunda,4. hakem, uzatma tabelasını geç kaldırması ile birlikte Hakem M. Ali Geniş bir dakika sonra maçı bitirdi. Muğlaspor yedek kulübesi 4. Hakeme itiraz ederken, Muğlaspor futbolcular da, hakemin üzerine yürüdüler. Didim Belediyespor -Muğlaspor Taraftarlarının, tribünden attıkları cisimlerle, emniyet güçlerince, soyunma odasına girdiler. Ancak, Muğlaspor ekibi, Didim Belediyespor‘un soyunma odasının camlarını kırdılar. Maçın gözlemcisinin önünde cereyan eden olaylar, güçlükle önlendi.
Önemli dakikalar
İlk 45 dakika da baskılı oyun oynayan Didim Belediyespor rakibi Muğlaspor kalesinde gol yollarında,becerikli değildi. 3. dakikada Ziya’nın serbest vuruşunda, top Kaleci Hasan’da kaldı. 5.dakikada Rıza Bulut’un ortasında, Muhammed’in kale önündeki, kafa vuruşu az farkla dışarıya çıktı. 13.dakikada Didim Belediyespor Rıza Bulut sarı kart gördü. 19.dakikada Muğlaspor atağında, Kaptan Deniz topu, kaleci Murat 'ta kaldı. 32.dakika Muğlaspor korner atışında, İbrahim Dağdelen kafayla uzaklaştırdı. 33.dakikada Muğlaspor’dan Nevzat sarı kart gördü. 40. dakikada Didim Belediyespor‘dan Muhammed yaptığı lüzumsuz hareketden dolayı sarı kart gören oyuncu oldu. Maçın son dakikalarında, Levent’in kafa vuruşu, Hasan’da kaldı .İlk 45 dakika 0-0 skorla sona erdi.

İkinci yarı
53.dakika Didim Belediyespor Ediz’in ortasında, Levent ‘in şutunda, top kaleci Hasan’da kaldı. 55.dakika Didim Belediyespor‘dan Gökhan Şahin’in güzel çalımlarla girdiği, ceza sahasında, kaleci Hasan‘ı avlayamadı.
60.dakika Didim Belediyespor ‘un golcü ismi Levent’in vurduğu şut,Muğlaspor kalesi direğinde patladı.
61.dakika Muğlaspor korner atışında defansın başarılı ismi,İbrahim Dağdelen uzaklaştırdı.
67.dakikada Muğlaspor’dan Gökhan Kabayel’in şutu üst direkten geri döndü.
75.dakikada Muğlaspor kontrakta, ceza sahası içinde,Muhammed’e çarpan top,orta hakem tarafından penaltı noktasına gösterdi.Didim Belediyesporlu futbolcuların itirazları sonuç vermedi. Penaltı atışını kullanan kaptan Deniz Kibar takımın 1-0 öne geçirdi. Golden sonra ataklarını sürdüren Didim Belediyespor son 15 dakika da güzel oyununu son anlarda golle sonuçlandırdı.
88.dakikada Ceza sahasının sol tarafından yapılan ortayı, Kaleci Hasan ellerinden kaçırınca,kale çizgisinin önünde topu son dokunan Muhammed oldu. Skoru 1-1 yaptı. Karşılaşma 1-1 Deniz Kibar ve Muhammed’in karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.

STAT: Atatürk
HAKEMLER: M.Ali Geniş, Serhan Kartaloğlu, Mansur Gökarslan
MUĞLASPOR:Hasan**,Çağdaş**,İnan***,Erhan***,Levent**,Nevzat**,(Ulaş ?Dk.90)
Süleyman**,Volkan** (Enver** dk.63)Berkay**,Deniz***,Gökhan**
TEKNİK SORUMLU:Egemen Urgan**
DİDİM BELEDİYESPOR:Murat***,Servet***,Ziya***,Doğan***,İbrahim***,
Ediz***,Gökhan***,Rıza***(Volkan** Dk.85),Muhammed***,Yusuf***,Levent***,
TEKNİK SORUMLU:Ayhan Yıldız***
SARI KARTLAR:Rıza,Muhammed,Murat (Didim Belediyespor)Nevzat ,Hasan(Muğlaspor)
GOLLER:Deniz Penaltı Dk.75(Muğlaspor)Muhammed Dk.88 (Didim Belediyespor)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri