Muammer Kaddafi Öldürüldü

Baski34

Kayıtlı Üye
Libya'nın devrik lideri Muammer Kaddafi öldü. Peki Kaddafi nasıl öldü? İşte Kaddafi'nin ölümü ile ilgili iddialar.

Libya'nın devrik lideri Muammer Kaddafi'nin öldüğü bildirildi. Ulusal Geçiş Konseyi'nden bir üst düzey askeri yetkili, bugün Sirte'de ele geçirilen Kaddafi'nin aldığı ağır yaralar nedeniyle öldüğünü söyledi.

Libya'da Ulusal Geçiş Konseyi'nin (UGK) Yürütme Kurulu Başkanı Mahmud Cibril, devrik lider Muammer Kaddafi'nin öldüğünü doğruladı.

Cibril, Trablus'ta Radisson Otel'de yaptığı açıklamada, Kaddafi'nin NATO tarafından öldürülmediğini, Sirte'deki çatışmalarda öldüğünü belirtti. Libya Milli Geçiş Konseyi yetkilileri, yoğun ateş altındaki konvoyda bulunan Kaddafi'nin bacaklarından ve başından yara aldığını, daha sonra da hayatını kaybettiğini bildirdi.

Öte yandan Libya Ulusal Geçiş Konseyi Başkanı Mustafa Abdül Celil, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı arayarak Çukurca'daki terör saldırısını kınadı. Erdoğan'a taziyelerini ileten Celil, Libya'nın devrik lideri Muammer Kaddafi'nin öldüğünü de teyit etti.

Kaddafi'nin oğlu Mutassım ve üç üst düzey yetkili de yakalandı

Libya'da Sirte'de düzenlenen operasyonda Kaddafi'nin oğlu Mutassım'ın da ele geçirildiği bildirildi. Libya televizyonu "Özgür Libya", Sirte'deki operasyonda Mutassım Kaddafi'yle birlikte iç güvenlik servisi şefi Mansur Dau ve Libya istihbarat servisi şefi Abdullah Senussi'nin de yakalandığını duyurdu. Operasyonda ayrıca, Kaddafi rejiminin savunma bakanı Ebubekr Yunus Cebir'in de öldürüldüğü bildirildi. Kaddafi'nin sözcüsü Musa İbrahim'in de ele geçirildiği UGK yetkilileri tarafından açıklandı.

TRABLUS'TA SEVİNÇ GÖSTERİLERİ

Libya'nın devrik lideri Muammer Kaddafi'nin yakalandığı haberleri başkent Trablus'ta büyük sevinç dalgasına yol açtı.
Libyalılar sokaklara döküldü, yeni milli marşlarını söylüyor. Başkentin merkezinde toplanan binlerce kişi zaman zaman tekbir getirerek, Kaddafi'nin yakalanmasından duydukları sevinci ifade ediyor.

---> Muammer Kaddafi Öldürüldü

bir papaz koltuk aski niyetine 1000lerce mahsum halk hayatini yitirdi.

versin simdi topragin altinda hesabini
ceksin izdirabini.

biz de okulda hep bu adamı konuşuyoruz ya,
hep diyoruz noldu daha yaşıyor mu öldü mü diye...
demek ölmüş

sevindim.
esatin sonuda bundan beter olur insaALLAH...

ama su abd ve avrupyada sinir olmuyor degilim. once diktatorlere silah temin edip yardim ederler teroru azdirir sonrada ulkeye saldirip savas acip (diktalik yapiyorlar diye) nimetlerinden yararlanirlar. herzaman ayni taktik.
saddama bunlar silah satmadimi? kaddafiye satmadimi? esata satmaddimi? sonrada savas acmadimi?

beslesinler teroru beslesinler sonunda onlarin sonlarida teroristlerden olacak ozaman ohh iyi oldu deriz.

Şimdi abd nin sömürgesi ol Libya.Kahrolsun emperyalizm !
Allah rahmet eylesin devrim şehidine..

az once kaddafinin nasil olduruldunu olu cesedini gordum..cok kotu oldum..
keske yakalasalardi mahkmeye ckarsalardi...omur boyu hapis yatsaydi ama

okadar hinclanan; aci ceken bir halkdanda boyle bir tepki sasirtmadi beni

simdi buz gibi depoda topraga verilmeyi dusnuyor.

ortalik iyice karisti

Bu libya halkı sürünmeye sömürülmeye layık arkadaş ben bunu anladım. Yakındır başlarına gelecek belalar ...

Bu Araplar kadar lanet bi ırk yok yeryüzünde. Kansız ********ler. İnsanoğluna yapılır mı böyle bi eziyet..

onu bunu (diger ulkeleri bilmem) ama irak iflah olmaz cunki kerbelada hz. huseyeni sehit etmislerdi. orda kan durmaz.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri