Mu online da ki açıklar

Equar(TR)o

Kayıtlı Üye
97+99d ler icin gecerli

Gm Shop VaRsa stadium 102 119 da guild war yapın ilk varda giremeyebilirsiniz tamamen sansınıza kalmıs eger gm shop varsa deneyinn gm shopta box of kundunlar satılıo

diger acıksa blood castle bileti artılama ilk önce +6 dan düsük exelent olmayan bir item lazım bu itemi tam kasaya satarken esc liyosunuz bir kaç defa aynı işlemi yaptıktan sonra itemi kasanızda oynatın eger geri eski yerine geliosa item
onun üzerine blood castle +1 bileti alın ve üzerine bless basarak artılaya bilirsiniz

bir baska acık gm shop olmayan yada gm shop olup girmek istemeyenler için box of luck bulduysanız yerden almadan önce +6 dan düsük exc olamayan itemi kasaya satıp esc islemini tekrar yapın box of kundun +2 olana kadar soul basın +2 den sonrasını bless basın bless basınca tutmaya bilir biraz daha deneyin yaparsınız

Mu Yu BıRaKıYoRum Açıkları Onun iÇİn VeRDi mm ben bu Açıkların hiçbirini
season 3 lerde denemedim siz eger 97+99d de yapablirseniz season 3lerde de deneyinn.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri