Msn sözleri

pLensesiLya

Bayan Üye
DÜNYA UNUTURSA DÖNMEYİ RÜZGAR UNUTURSAESMEYİ ASIKLAR UNUTURSA SEVMEYİ BELKİ UNUTURUMSENİN GİBİ GÜZEL SEVGİYİ

sensiz yeni bir gün dah ve bn yine başlıyorum sebepsiz ağlamaya,aşkın halen yüreğimde dinmek bilmez sensz bu kalp atmak bilmez,dinmedi yaram bitmedi sewdam,sensiz geçsede günlerim seni sewmkten wazgeçmdm,yapamdm başarmdm sensiz kendimi awutamdm,UNUTMADM YAR UNUTAMADM

KoRkTuĞuM oLdU! YaLnIzLıK DoLdU! ArTıK SeN WaRsIn! YaLaNMıSN GeRçEkMiSn! BeNi SeWeCkMsN YksA! ÇeKiP GiDeCeKmSiN ?

içimi ısıtır gülüşün.yakar beni gözlerin.o kızgın ve güzel bakışın yakıp kavurur içimi.eriyorum karşında.elim ayağım titriyor.kalbimi yakıyorsun.sana karşı koyamıyorum…

güneş seni ısıtsın.ay yüzünü aydınlatsın.yıldızlar sana olan aşkıma şahit olsun.su sana beni anlatsın.toprak sana huzur versin.gökyüzü duygularını saklasın.bu aşkta seni herşeyden korusun…

dünya unutursa dönmeyi rüzgar unutursa esmeyi aşıklar unutursa sevmeyi belki o zaman unuturum SENİ…..

sen benin hayatında bir piyonum beni kaybedersen bir piyonum gider ben senin hayatında bir şahım beni kaybedersen oyun biter

HAYAT ZOR AMA BEN DAHA ZORUM:)))))

MENEKŞELER YAPRAKLARINA SU DEYİNCE ÖLÜR BENDE SANA YALAN SÖYLEYİNCE ÖLDÜM

YÜZ WERDİK YETERİ KADAR,ARTIK HERKESEDERİ KADAR..

SEVMEK ÖLMEKTİR BENCE BENDE SEVMİŞTİM ÖLMEDEN ÖNCE FESATÇI…

sevmek ölmektir bence bende sevmiştim ölmeden önce…!

Ölümse hayat ben yaşarım

KOLEJDE DEĞİLİZKİ SEVGİLİMİZ OLSUN İMAM HATİPTE DEĞİLİZKİ SEVABIMIZ OLSUN BİZ ŞEHİT TEĞMEN ÖĞRENCİSİYİZ ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

BEN SENİ SEVDİM::: SEN BENİ SEVMEDİN::: SEN ONU SEVDİN::: OYSA BEN ONDAN NEFRET ETTİM:::

Dünya yalan olsada,gözlerim yaşla dolsada,her gül bir gün solsada,kollarım bomboş kalsada,kalbim her an yansada,sen beni sevmesende,ben seni seveceğim…

güneş patlarsa ben iki kere patlarımmmm !!!!!!!!

ben rakıyı susuz askı sonsuz yasarım!!!.

aşk her şeye değer seni seviyorum sevmek suçsa eğer kabul ediyorum

aşk bir havuza benzer içine aptallar düşer ama beni itiler

insani iki sey oldurur birincisi:sevmedigin birinin silahindan gelen mermi ikincisi:sevdigin bir insandan gelmeyen ilgi

ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme

takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers bugün haber bypuff
Geri