msn için süper Emo nickleri

Lilith

Daughter of the Void
Admin
- Kıyamet Kopsa saNa ßirşey oLmas neDeN ßiliyor musN ?? (Çünkü; Dünya MAL'ı düNyada kaLıyormus
1.gif

Ezan Oldum Dinmedim.Bayrak Oldum İnmedim. Şehit Oldum Ölmedim.Adım Müslüman Soyadım Türk Benim ! ! !

Seni Seviyorum" deyince "ben de" diyenleri dövmek acilen serbest olmalı. ben de ne lan gudubet? sen de mi seni seviyorsun yoksa

Otobüsü durdurup" filanca yerden geçiyomu " dedim.'evet' dedi.Tamam o zaman size hayırlı yolculuklar dedim.İyiki hızlı koşuyorum

İstediğiп aп gidersiп . Ama kafaпa esiпce dönemezsiп . Babaпıп malı mı laп bu kalp ? Bir gitte birdaha ' пah ' girersiп

Önemli olan medeni halinin bekar olması değil, bekar halinin medeni olması. !

Şu kızları hiç anlamıyorum: Hem güzel görünmek için o kadar ihtişamla süsleniyorlar hem de bakınca kızıyorlar.
1.gif

"En basit yalanları gözüme bakarak söyleyen ahmaklar tanıdım. Bense onların cahil cesaretlerine ve kuş beyinlerine hayrandım."

Kayan yer görünce Su gibi akma;Menfaat uğruna Dostunu satma;Eğer bu dünyada Huzur ararsan ;Olur olmaz herkesi Dost olur Sanma..

Kıçımı yırttıım halde açamadığm kavanoz kapğını 1 saniye içnde açan insana diyeceğm tek bir şey vardır, tabi ki "Ben gevşettim"

takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers bugün haber vozol
Geri