msn HACKERİ [REA]

ya ben kendimden çok korkmuyomda daha yeni başlayanlar war.
iinterneti yeni bağlattırmış, yeni msn açmış arkadaşlarını, akrabalarını eklemiş onlarla falan konuşuyo bi bakıyo msn adrsine giremiyo:D

işte böle insanlar için açtım konuyu yoksa senin benim gibi biraz daha bilgili insanlar için diil:D:D

yaaaaaaaaaa hayal urunu bunlar delının bırı bır taş atıyoo 10 kişi arkasından gıdıyo bakın dun bır yazı geldı :)) msnden herkes msn nıckıne (um) yazsın olen cocuklarımızı anıyoruz falan 10 dk sonra baskaıs yazdı arkadaslar cok kötu keklendık (um) işaretı gaylerın özgurluk sımgesıymıss bızımle dlaga gecıyolarrr hemen sılın :D

Len Deım neoluyoo gaymıyız anıyomuyuz anlamadım koptumya bu gıbı ınanmayın böyle şeylerı sızı kandırıyorlar :))

yaaaaaaaaaa hayal urunu bunlar delının bırı bır taş atıyoo 10 kişi arkasından gıdıyo bakın dun bır yazı geldı :)) msnden herkes msn nıckıne (um) yazsın olen cocuklarımızı anıyoruz falan 10 dk sonra baskaıs yazdı arkadaslar cok kötu keklendık (um) işaretı gaylerın özgurluk sımgesıymıss bızımle dlaga gecıyolarrr hemen sılın :D

Len Deım neoluyoo gaymıyız anıyomuyuz anlamadım koptumya bu gıbı ınanmayın böyle şeylerı sızı kandırıyorlar :))

aynen katılıorum sana hiç bişi yok harbiden olsaydı bu zamana kadar bana uğrarlardı yok fransız yok ingiliz bi temel eksik onuda koyalım tam olsun :D

Özkan Abi Evet Kotu Kazıklandık :11: Sende Mi Yedin Bak Hele :11:

Su Hackliyen Adamın Konusuna Gelince 2 Yıldır Bekliom Tık Yok :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri