Msn Calınma

Msn Adresiniz Çalınsa ?

• Ağlardım

Oy: 0 0.0%
  • Gülerdim

Oy: 11 29.7%
  • Delirirdim

Oy: 7 18.9%
  • Almaya Çalışırdım

Oy: 15 40.5%
  • Son Pişmanlık Neye Yarar

Oy: 4 10.8%

• Kullanılan toplam oy
    37

SeDaT_07

Kayıtlı Üye
Arkadaslar Msn Nenız Bırı Calsa Yuz Ifadenız Nasıl :) Ben Bunu Yasadım ama nasıl bır yuz ifadesı oluyor :D:D:D:11: :11:

>OzKaN > abi Ben Bunu Yasadım Ama Yuz İfadem Hıc Degısmedı Benım Icın msn onemlı deyıl ıcındekı doslarım arkadaslarım onemli hersey Bos ..Tsk Ederım Abii Basarılarının Devamını Dılerım

msnim kırılsa yenisine sağlık deyip bşka bi msnden kıran kişiyle dalga geçerdim 3 kere msnimi kırdılar üçündede dalga geçtim ondan şifreyi verdiler:D

bütün msn adreslerimi çalabilirler:D hatta çaldıktan sonra adıma sohbette etseler .....Gülerim 2 defa başıma geldi zaten ikisinide aldım......
PEH ESKİDEN MSN Mİ VARDI :D

alamazlar;)
alsalarda 20 saniye içinde geri alırdım!
hatta size bi taktik vereyim!
şimdi herkes kendine birkaç tane parola sıfırlama iletisi yollasın ve linkleri biryere kaydetsin msn si çalındıgında parolasını sıfırlasın ve geri alsın bu %100 işe yarayan bi taktiktiR;)

arkadaşlar söledigim şeyi ciddiye alın bakın sonra çalınınca Dee_Mask abi geri alıver demeyin bana:D

alamazlar;)
alsalarda 20 saniye içinde geri alırdım!
hatta size bi taktik vereyim!
şimdi herkes kendine birkaç tane parola sıfırlama iletisi yollasın ve linkleri biryere kaydetsin msn si çalındıgında parolasını sıfırlasın ve geri alsın bu %100 işe yarayan bi taktiktiR;)

Sen Cok Zekısın :D

Ama Bu Olmaz:)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri