Mr. Monk

mr.monk

Kayıtlı Üye
Yıl 1978 aylardan haziran. Bir ağlama sesi. Bildin evet ben doğdum.

Yıl 1984 ilkokula başladım.

Yıl 1989 ilkokuldan mezun oldum.

Yıl 1996 liseden mezun oldum ve İÜ tıp fakultesini kazandım.

Yıl 2002 4. sınıftayım. Stajlar falan başlamış, ağustos böceği modundan hala çıkamıyorum. Bitirmeye de gözüm kesmiyor. Bırakıyorum.

Askerliği bari çıkarayım aradan deyip gidiyorum askere. kendimi baş göz ediyorum. (2003) İnternet medyasına gözümü kestiriyorum, bazı haber sitelerinde yazmaya başlıyorum. Sözlüklerde (ekşi, itü) yazarlık, blog yazarlıkları vs uğraşıyorum. Bütün bunlar ailemin gözünde çocuk oyuncağı olarak görünse de kendi paramı kazanıyorum. Yine de baba bankın sermayesinden her dönem faydalanmaya devam ediyorum. (hakkını yemeyelim adamın). Cafe açıyorum en sonunda ve onu işletmeye başlıyorum.

Yıl 2005 baba oluyorum.

Artık hayatım daha yavaş akmaya başladı, monotonlaşıyorum.

Yıl 2007 askeri muhtıra. Bu ülke adam olmaz diyerek bütün ciddi haberleri tiğe alan bir site çabası içerisine giriyorum. Sonra vazgeçiyorum.

Yıl 2009 xxx üniversitesi iibf den diplomamı alıyorum. Büyük azim, sonunda bir diplomam var.

Yıl 2010 eşim çocuğu da alıp köye gidiyor. temiz hava iyi geliyormuş, bense tek kalıyorum. bir kaç gün eski elemanları çağırıyorum, yok muhabbetin eski tadı.

Foruma üye oluyorum. Mevsimlik belki, belki sürekli. Bilemiyorum şimdilik üyeliğimin geleceğini.

Eğleniyorum burada, çocukça şeyler yazıyorum. Kendimden taviz veriyorum ve kendimden kaçıyorum. Kendimden uzaklaştıkça aslında daha mutlu oluyorum.

Çocukça mutluluklar...

Bunun dışında anlatılacak çok şey var, sorun anlatayım. Aklıma gelenler şimdilik bu kadar.

Son düzenleme:
---> Mr. Monk

Yazmak konusunda yeteneğinizin olduğunu farketmişdim...

Tıp fakültesini bırakmanız hem iyi olmuş derim hem kötü olmuş....
Kötü olmuş, şöyle ki doktorluk gerçekten iyi para kazandıran bir meslek... Hem hala saygısı ve havası olan mesleklerden :)

İyi olmuş,şöyle ki insan hayatıyla uğraşmak gerçekten büyük sorumluluk ve vicdan gerektirir.. Vardiya sistemi, hastaların saati önemsemeksizin sizi aramaları, bi zaman sonra çekilesi olmayabilirdi... Ve sizin vereceğiniz bir karar, bir insanın hayatına mal olabilir...

Evli,mutlu,çocuklu... :)
Siz niye gitmediniz ki ? Eşler ayrı gayrı yerlerde kalır mı hiç :)

Çocuğunuz kız mı erkek mi ? Adı ne ?

---> Mr. Monk

Yazmak konusunda yeteneğinizin olduğunu farketmişdim...

Tıp fakültesini bırakmanız hem iyi olmuş derim hem kötü olmuş....
Kötü olmuş, şöyle ki doktorluk gerçekten iyi para kazandıran bir meslek... Hem hala saygısı ve havası olan mesleklerden :)

İyi olmuş,şöyle ki insan hayatıyla uğraşmak gerçekten büyük sorumluluk ve vicdan gerektirir.. Vardiya sistemi, hastaların saati önemsemeksizin sizi aramaları, bi zaman sonra çekilesi olmayabilirdi... Ve sizin vereceğiniz bir karar, bir insanın hayatına mal olabilir...

Evli,mutlu,çocuklu... :)
Siz niye gitmediniz ki ? Eşler ayrı gayrı yerlerde kalır mı hiç :)

Çocuğunuz kız mı erkek mi ? Adı ne ?

Şu anda ben de iyi ki yol yakınken ayrılmışım diyorum. 6 sene bitiriyorsun ve alacağın para bir hiç, 4-6 sene arası da uzmanlık okuman gerekiyor. Tus sınavı stresini de kaldırabileceğimi hiç sanmıyorum.

Eh ben gidersem kim para kazanacak, ayrıca kaynana-kaynata evinde kalmak çok sıkıcı beya.

Erkek. Ahmet diyoruz, aslında 2 ismi var, diğerini söylemeye gerek yok. :)

---> Mr. Monk

Seni tanımak çok güzel abicim .
Allah Çocuklarını Analı babalı Büyütsün vatana ve Millete hayırlı evlat olsun inş.
Çok güzel anlatmışsın kendini çalıştığın yerlerde güzel .
Anladığım kadarıyla parası cokta olsa kafama yatmadıgı ıcın calısmam dedın vede ayrıldın belkide dersler sıkıntı olacaktı .. Herseyın hayırlısı tabiki .
Ama senin gibi olgun kişileri aramızda görmek güzel ..
Forum bu çocukta oluyor insan .. Yerinde ağır olabiliyorsak ötesi yalan zaten :)

Memnuun oLdum : )

---> Mr. Monk

:) Allah bağışlasın..

Hangi yazarları okursunuz siz ?

Tolstoy ve Dostoyesvki ilgi alanım. Bir çok eserini okudum bu iki yazarın.
Kafka ise özel zevkim. :)

Ayrıca Taraf Gazetesi'nden Ahmet Altan, Yıldıray Oğur, Yasemin Çongar'ı severek takip ederim. Zaman'dan Ahmet Turan Alkan'ın üslubuna bayılıyorum.

Birçok yazardan bir çok eser okudum, ama Tolstoy benim için temel taşıdır.

---> Mr. Monk

Tıpta okumak ve bırakmak :)
Çocuğundan ayrı kalmak zor olsa gerek, seni tanımak güzeldi. :)

---> Mr. Monk

Dikkat ettiyseniz forumun geneli gayet aklıbaşında gençler.. Burada kalıcı olacağınızı hissediyorum..
Açıksözlü olmanız çok güzel.. Tanıdığıma memnun oldum :)

---> Mr. Monk

Abicim seni tanımak güzeldi :)
Tıpa olan ilgini şimdi daha iyi anladım ama keşke bırakmasaydın :)
Senden iyi bir doktor olurdu ama kısmet :)
Memnun oldum seni daha yakından tanıdığıma :)

---> Mr. Monk

Dikkat ettiyseniz forumun geneli gayet aklıbaşında gençler.. Burada kalıcı olacağınızı hissediyorum..
Açıksözlü olmanız çok güzel.. Tanıdığıma memnun oldum :)

İnşallah bakalım.:)

Abicim seni tanımak güzeldi :)
Tıpa olan ilgini şimdi daha iyi anladım ama keşke bırakmasaydın :)
Senden iyi bir doktor olurdu ama kısmet :)
Memnun oldum seni daha yakından tanıdığıma :)

teşekkürler kontes sultan.

---> Mr. Monk

Monk tıp okuyupta bırakmak... sana göre deil belliki bu iş eğlenceli adamsın ;)

---> Mr. Monk

Bu forumda tanıdığım en aklı başında kişilerden birisin desem yeridir.
Seni daha yakından tanımak güzeldi Hakan.
Tıp hııımm. Geçenlerde bende sana bahsetmiştim hatırlarsan.:R
Ben olucam , olunca da seni anarım artık.:R
Hayatında başarılar dilerim.

---> Mr. Monk

Vay be Mr. Monk :)

Seni böyLe hic tanimamistim : )

geneLLikLe sakaci oLarak biLdigim icin :)

Cocugunu ALLAH bagisLasin ALLAH hayirLi huzurLu bir Yasam nasip etsin insALLAH....

---> Mr. Monk

tıp ı bırakmış olmana rağmen başarılı bir hayat sürdürmüşsün.Sağlam basmışsın.
Allah aileni sana bağışlasın:)

---> Mr. Monk

Çok Güzel Bir Yazı Olmuş , Tavla İlgi Alanlarınızdan Biri Olsa Gerek ?

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri