Moussa sow'dan çarpıcı açıklama !

Stinko

Kayıtlı Üye
Moussa Sow : Ben oruç tuttuğum için medyanız bana çok baskı yapmıştı. Şimdi görüyorum ki, aynı medya Başbakanınızada baskı yapmaya çalışıyor. Ben Recep Tayyip Erdoğanı İslam Dünyasının Lideri olarak görüyorum. Zaten ülkenizdeki halkın büyük çoğunluğu onu destekliyor. Bu da beni sevindiriyor. Bu büyük adama kimsenin engel olabileceğini sanmıyorum. Ülkenizdeki ve dünyadaki derin güçler onu istemiyor, bu bir gerçek. Ama ALLAH sizinle. Türkiyenin yükselişi durmayacak. Türkiye yükseldikçe İslam devletleri de yükseliyor. Dualarım daima sizinle inşallah. Gezi parki olayları beni çok ilgilendirmiyor ama Fenerbahçeli taraftarlarimızın ordan uzak kalmasını temenni ediyorum. Bu aptalca tuzağa düşmelerini istemem. Türk Halkıyla gurur duyuyorum. Allah zalimlerin planlarını onların başına geçirecek inşallah. Recep Tayyip Erdoğanı ve sizleri gerçekten çok seviyorum, hayranlıkla izliyorum.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri