moral sıfır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

güzelmelek

Bayan Üye
rutın kontrolum sırasında simir testi yapıldı.hpv tasıdıgm ortaya cıktı.ve rahım agzımda cin 1 olusumu saptandı.yanı kanser oncusu lezyon.rahım agzım yakıldı. 8 gun sonra test tekrarlancak.ınsallah temız cıkar. ne olur dua edın bana......aranızda hpv tasıyıcısı varmı hıc?
şiddetli kasık ağrım ve akıntım var.Ayakta durmamı zorlayacak türden Bu ay akıntıyla beraber dayanılmaz ağrılarım başladı, bazen giydiğim çamaşırın bile acıttığını hissediyorum. Elimi ne zaman atsam kan görmekten inanılmaz bunaldım.

---> moral sıfır

bence buraya yazılmayacak bir konu
yani daha makul sorulabilir kimsen yokmu :|

---> moral sıfır

rutın kontrolum sırasında simir testi yapıldı.hpv tasıdıgm ortaya cıktı.ve rahım agzımda cin 1 olusumu saptandı.yanı kanser oncusu lezyon.rahım agzım yakıldı. 8 gun sonra test tekrarlancak.ınsallah temız cıkar. ne olur dua edın bana......aranızda hpv tasıyıcısı varmı hıc?
şiddetli kasık ağrım ve akıntım var.Ayakta durmamı zorlayacak türden Bu ay akıntıyla beraber dayanılmaz ağrılarım başladı, bazen giydiğim çamaşırın bile acıttığını hissediyorum. Elimi ne zaman atsam kan görmekten inanılmaz bunaldım.

Mantıklımı sizce bu ? Yani bir bayan olarak böyle bir sorununuz olsa gelipte buralarda çare ararmısınız ? Cvp : '' Hayır ''

---> moral sıfır

Mantıklımı sizce bu ? Yani bir bayan olarak böyle bir sorununuz olsa gelipte buralarda çare ararmısınız ? Cvp : '' Hayır ''

ellmete hayır hata imkanzız bişeyde ..
itirafını okumuştum ondan bocaladım biras çaresis diye düşündüm offf ya ne sazanmışım bende :67:

---> moral sıfır

sorma perii . yardım edebılırım dıye yorum bıle yaptım kıza okadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri