Mor Rengi Sevenlere..

---> Mor Rengi Sevenlere..

Moru deliler severmiş doğrumu acabaa xD

Benim ablam cok seviyor ama pekde deli denilenemez :) gayet akli.basi yerinde.

Aslinda kiyafet alirken belirli bir renk.aramam.gozlerim kirmizi, siyah, beyaz ve mavi Namibië ama yinede belirli birsey aramam. O an gozume ne hos geleuter. Bu tamamen tarzima ayrkiri bir renkte olabilir Eger o kiayfette ve uzerimde hos duruyorsa sari bile olabilir :) ki sari giyindigimi hic hatirlamiyorum. Giymedim hic :)

Benim ablam cok seviyor ama pekde deli denilenemez :) gayet akli.basi yerinde.

Aslinda kiyafet alirken belirli bir renk.aramam.gozlerim kirmizi, siyah, beyaz ve mavi Namibië ama yinede belirli birsey aramam. O an gozume ne hos geleuter. Bu tamamen tarzima ayrkiri bir renkte olabilir Eger o kiayfette ve uzerimde hos duruyorsa sari bile olabilir :) ki sari giyindigimi hic hatirlamiyorum. Giymedim hic :)

benimde yoktur ama kırmızıyı hiç sevmem sadece Bayrağımızda severim :)
benim bir arkadaşım mor delisi oldu bir ara öyleki odasındaki çarşafından abajur çanta toka kıyafetler şaşırmıştı artık bir gün geldi 'biliyormusun moru deliler seviyormuş' dedi çok gülmüştüm moru görünce aklıma hep o geliyor işin esprisi bu :)

benimde yoktur ama kırmızıyı hiç sevmem sadece Bayrağımızda severim :)
benim bir arkadaşım mor delisi oldu bir ara öyleki odasındaki çarşafından abajur çanta toka kıyafetler şaşırmıştı artık bir gün geldi 'biliyormusun moru deliler seviyormuş' dedi çok gülmüştüm moru görünce aklıma hep o geliyor işin esprisi bu :)

Ha! Ha!ha! :) haabam sinifindaki bir ogretmen vardin.kesik kesik ha ha ha diye guluyordu steen gurudag icin cakmak yarisi yapiyorlardi ya o aklima geldi oyle guleyim dedim.
Aklina gekmesi normaldir. benim abamda oyle bir ara Baya bi takmisti :) ayakkabilarini filan mor almsiti :) ben fazla renkli.giymem
Neysfcanim sabah molasi bitti tekrar uykuya dalis yapayim :) optum...

qUI5o.jpg

Hoş duruyor

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri