mojitoo54
Banned
Merhaba arkadaşlar, Şahsi sayfama gelmiş bulunuyorsunuz. Merak etmeyin para felan almıcam Neyse önce bi kendimi tanıtayım,
Adım: Feyyaz Suat "Suat ismini hiç kullanmadım. Hatta diyenlere bakmadım bile "
Soyadım: Forum Ortamında yasak olduğu için vermiyorum :')
Yaşım: 19 daha gencim
Yaşadığım Şehir: Sakarya/Merkez
Öğretim Durumum: Üniversite Öğrencisiyim / Gaz ve Tesisat Teknolojisi Bölümü. Tekrardan 1. sınıfı okcam devamsızlıktan kaldık :8:
Mesleğim: Doğalgaz, kalorifer tesisatı, sıhhı tesisat ve kaynak ustasıyım
Hobilerim: Müzik dinlemek, film izlemek, yağmur altında yürümek, sohbet etmek ve okey oynamak
Fobilerim: Böceklerden korkuyorum ya da tiksiniyorum bilemicem ama görünce yolumu değiştiriyorum
Sevdiğim Yemek: Domatesli Pilav
En Çok Sevdiğim Şarkıcı: Hayko Cepkin, Mc Aşikar, Tarkan, Murat Boz, Mc Respawn
En Çok Sevdiğim Şarkı: Boykan Ft. Yasgoo & Mc Aşikar [Unutmak İmkansız Seni ] 2011
En Çok Dinlediğim Müzik Türü: Arabesk Rap, Slow Parçalar.
En Çok Sevdiğim Oyun: Okey, Satranç.
Kısaca ben: 1993 Eylül Ayında Sakarya'da dünyaya gözlerimi açtığımı söylüyorlar umarım doğrudur Feyyaz ismini babam BJK'li Feyyaz'dan dolayı koymuş bana. Suat ise yine babam tarafından koyuldu. Çok sevdiği dostunu 10 kusur yerınden bıcaklayarak öldürmüşler ve babamda ismini bana vermiş. Ama hiç kullanmadım o ismi... İlk okulda hiç takdir ve teşekkür alamayan tek insan olarak tarihe geçtim ve Lisede ise 5 teşekkür ve 4 takdirle bitirdim bu yüzden tarihe 2. kez geçmiş oldum. meslek lisesi okumanın avantajları işte. Lise 1'de Satranç Turnuvasında 2.liğim var. İlkokul çağlarında başlayan bir oyun tutkum var "Knight Online" 6 yıldan fazla süre oynadım. Ama son 2 senedir oynamıyorum . 2007 Yılında PC kursu'nu 75 yani "İyi" not'u ile bitirdim. Klasik office programları işte. Ama işime yaramadı değil haa :') Son zamanlarda bir kaç forum sitesinde Adminliğim var FTP kullanmayı ve Kodları öğrenmeye çalışıyorum PS kullanmayı öğrenmek istiyorum ancak daha PC'ye yüklemek bile nasip olmadı Ehliyetim yok ama bir dahaki ay kursa gitcem.
Her türlü müzik dinliyorum kulağıma güzel gelen her türlü müziğe Rock dinlemeye 2007 yılında Hayko Cepkin'in Bertaraf Et adlı Şarkısıyla başlamıştım. O şarkıyıda kardeşim gibi sevdiğim bir dostum dinletmişti.
Arabesk Rap dinlemeye 2009 yılında bi arkdaşım tarafından başladım ve ilk dinlediğim şarkı Mc Yunus - Bir Günümde Sen Vardın Hâlâ dinliyorum nedendir bilmem bir kaç dostum var Arabesk Rap yapan :') Son zamanlarda sürekli onları dinlerim
Film hastası bir insanım günde en az 1 film rahat izlerim. 2 sene önce dostlarım bana korsan lakabını takmışlardı. Neden diye sorarsanız aldığım fılmleri sağa sola dağıtrdım ama bir daha bana geri gelmezdi. Ondan, buna, bundan ötekine öyle öyle dolaşırdı Filmler.
Yağmur altında yürümeyi neden seviyorum. Nedenini bilmiyorum ama ne derdim kalıo nede bir sinirim. Rahatlıyorum kısacası. Herkes için bu böylemidir bilemem ama benim için böyle
Bilir misiniz? Küçükken cırt cırtlı ayakkabımın cırt cırtlarını çarpraz bağlayınca kendimi dünyanın en artist insanı sanardım :')
Bir çok oyunda "Mojito Style" olarak biliniriz. 3 kişi takılırız her zaman :')
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim.
Bugün sardunyalarım da açmadı
Belki de küskün renklere
Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım
Sensiz soluyorum anlayacağın
Mavi mavi ölüyorum
Duyuyor musun, orada mısın,
Var mısın, yok musun?
Bir tek şeyi unutma!
Seni sevdim ben.
Yanarak, yıkılarak
Aklıma her geldiğinde ağlayarak....
Son düzenleme: