Modern Erkek Kaş Alıyor Ağda Yapıyor!

ashli

Bayan Üye
9663.jpg

Modern erkek kaş alıyor ağda yapıyor !
Modern erkekler, partnerlerinin güzellik ürünlerini 'çalarak' metroseksüel oluyor..

İngiltere’de yapılan araştırma günümüzde erkeklerin partnerlerinin güzellik ürünlerini “çalarak” metroseksüellik alışkanlıklarını bir adım daha ileriye taşıdıklarını ortaya çıkardı.

İngiltere’de bir kozmetik firması tarafından yapılan araştırma modern erkeklerin bakım alışkanlıklarıyla ilgili bazı gerçekleri ortaya çıkardı.

Araştırmaya katılan erkeklerin %34’ü kız arkadaşlarının güzellik ürünlerini kullanırken bir çoğu dışarı çıkmak için hazırlanırken evde en az kadınlar kadar vakit geçiriyor. Çalışma ayrıca vücudundaki tüyler ile kaşlarını aldırmanın da erkeklerin güzellik öncelikleri arasında ön sırada yer aldığını gösterdi. Araştırma, bir başka kozmetik markasının erkeklere özel hazırladığı yüz maskesini piyasaya çıkarmasının hemen ardından gerçekleşti.

Araştırmayı yürüten firmanın kurucusu Rakesh Aggarwal Daily Mail gazetesine yaptığı açıklamada çalışmanın, erkeklerde son yıllarda gelişen metroseksüel alışkanlıkların devamını gösterdiğini işaret etti. Aggarwal sözlerine şöyle devam etti: “5 sene öncesiyle kıyaslandığında erkekler kesinlikle kendilerine nasıl bakacaklarını çok daha iyi biliyor.”

Leyditurk

---> Modern Erkek Kaş Alıyor Ağda Yapıyor!

"Metroseksüel"lik kavramı gerçekten çok genişdir, öyle her yerde kullanırsa, sakız olur allah korusun. Daha çok modern erkek desek daha iyi olur :)

iyi yapiyorlar :) iyyy kas goz alan erkek dusunemiyorum bile, arkadas tanidik olarak olabilir ama bana partner olarak istemem.

Türkiye'de mankenlik veya işi gereği bunları yapanların dışında bu işe olumlu bakan bi kesimin olduğunu zannetmiyorum.

Düşünsene, rakı sofrasında; Abdullah abi ağdayı iyi yapamamışsın.

Olur mu olmaz. :Ç

Allah aşkına ağda yapın ya ne olur yapın. Ya da o göğüsünüzü açmayın yani. Kaş almasanız da olur.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri