http://www.youtube.com/watch?v=wVjsVL_rDnM&feature=related
ashli Bayan Üye 8 Eki 2011 #3 ---> Model - Değmesin Ellerimiz Çalıntı mı? Resmen müziği çalıp söz yazmışlar birşeyi de çalmadan yapsalar
---> Model - Değmesin Ellerimiz Çalıntı mı? Resmen müziği çalıp söz yazmışlar birşeyi de çalmadan yapsalar
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 8 Eki 2011 #4 ---> Model - Değmesin Ellerimiz Çalıntı mı? BravehearTs' Alıntı: Nasıl olur ya:S Genişletmek için tıkla ... O kadarda dinledik vay anasını adamlar güzel şarkı yapmış diye I love you Beyonce
---> Model - Değmesin Ellerimiz Çalıntı mı? BravehearTs' Alıntı: Nasıl olur ya:S Genişletmek için tıkla ... O kadarda dinledik vay anasını adamlar güzel şarkı yapmış diye I love you Beyonce
ashli Bayan Üye 8 Eki 2011 #6 ---> Model - Değmesin Ellerimiz Çalıntı mı? Sonra bana diyorlarki nie Türkçe dinlemiyorsun al işte hahaha
---> Model - Değmesin Ellerimiz Çalıntı mı? Sonra bana diyorlarki nie Türkçe dinlemiyorsun al işte hahaha
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 8 Eki 2011 #7 ---> Model - Değmesin Ellerimiz Çalıntı mı? ashli' Alıntı: Sonra bana diyorlarki nie Türkçe dinlemiyorsun al işte hahaha Genişletmek için tıkla ... Çok büyük bi bahane. Kesinlikle
---> Model - Değmesin Ellerimiz Çalıntı mı? ashli' Alıntı: Sonra bana diyorlarki nie Türkçe dinlemiyorsun al işte hahaha Genişletmek için tıkla ... Çok büyük bi bahane. Kesinlikle