Mobilya Fuarına Katılan Türk İşadamları Vize Engelinden Yakındı

Elsa

Bayan Üye
Alanında dünyanın en büyüğü sayılan Uluslararası Imm 2013 Mobilya Fuarı'na katılan Türk işadamları vize engelinden yakındı.

Türkiye'nin Köln Başkonsolosu Mustafa Kemal Basa Türkiye'den Termikel, Ödül, Özpolat, Bexel, Beko Grundig firmalarının stantlarını ziyaret etti. Basa'nın bu görüşmelerinde vize işlemleri ve ülkeye girişte karşılaşılan güçlükler konu oldu.

Başkonsolos Basa, Türkiye'nin ihracatta yakaladığı trendi gururla takip ettiğini belirterek, "Fuardan çok memnun ayrılıyorum, çok güzel şeyler gördüm, firmalarımızın yöneticilerini tebrik ediyorum. Eskiden buralara moral vermek için gelirdik şimdi moral depolamaya geliyoruz." dedi.

Grundig ve Beko'nun Almanya koçu Sühel Semerci ise "Almanya'da kompleks bir pazarda özellikle dışarıdan gelen bir firma olarak hiç açık vermemeniz gerekiyor, çünkü yapılan küçük bir hata sizi bir iki yıl geriye itebiliyor. 2012'de bir yıl öncesine göre yüzde 40 büyüdük. 2013 yılında şampiyonlar ligine girmiş olacağız diye ümit ediyoruz." diye konuştu. Fuarda da oldukça iyi durumda olduklarını aktaran Semerci, "Almanya'da birinci futbol liginin teknoloji partneriyiz. Bunu sürdüreceğiz. Ama Grundig'de en büyük avantajımız markanın Almanya'da çok iyi biliniyor olması." açıklamasını yaptı.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri