MobeseLer Kayıtta

---> MobeseLer Kayıtta

bizim millet zaten bakar kor, sinir oluyorum ha! adamlar sanki araba kullanirken gozlerine perde iniiyor. onundeki araba goruyorki duruyor ama kor gibi uzerine suruyor.
sinir oluyorum var ya tvdede izlerken hele su kamyon kullananlara ne demeli sanki altlarinda mercedes var basiyorlar.
kendi hatalari olup kaza yaptiklarinda kendilerine degil, onlar yuzunden baskalarina zarar geliyor ona uzuluyorum.
ama tabi.. ''bana birsey olmaz'' mantigi var bizde.... bize birsey olurmu hic canim bas gaza bas...

---> MobeseLer Kayıtta

bizim millet zaten bakar kor, sinir oluyorum ha! adamlar sanki araba kullanirken gozlerine perde iniiyor. onundeki araba goruyorki duruyor ama kor gibi uzerine suruyor.
sinir oluyorum var ya tvdede izlerken hele su kamyon kullananlara ne demeli sanki altlarinda mercedes var basiyorlar.
kendi hatalari olup kaza yaptiklarinda kendilerine degil, onlar yuzunden baskalarina zarar geliyor ona uzuluyorum.
ama tabi.. ''bana birsey olmaz'' mantigi var bizde.... bize birsey olurmu hic canim bas gaza bas...

---> MobeseLer Kayıtta

ama yayalarda da suç var bazen, oradaki teyzeye bak mesela salına salına karşıya geçiyor, kimisi üst geçit olduğu halde yoldan geçmeye çalışıyor.

---> MobeseLer Kayıtta

elbette var...
otobanda filan zaten arabanin yavaslamasi diger arabalarida tehlikeye sokar
ama isiklarda filan. ondeki araba kirmizida bekliyor, arkadan araba geliyor carpiyor. buyur burdan yak...ne demeli buna? yada virajlarda yada donemeclerde cok yapiyorlar kazalari, g.erizekali bazilari.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri