Miss Angel*m
GokLeRiNdeRDi Kayıtlı Üye 17 Haz 2010 #5 ---> Miss Angel*m Rica ederim o senin tatlılığın yeni foton olursa inş daha iyiside olur
GokLeRiNdeRDi Kayıtlı Üye 17 Haz 2010 #7 ---> Miss Angel*m fanatik beşiktaşlıyım ama kardeşime yinede kıyak yaptım
AnGeL*mm Bayan Üye 17 Haz 2010 #8 ---> Miss Angel*m hadi yaa beşiktaslımısın sen sasırdım gs lı sanıyodum cok tesekkür ederim :106:
GokLeRiNdeRDi Kayıtlı Üye 17 Haz 2010 #11 ---> Miss Angel*m Ama resim tam oturdu beklemiyordum böyle bitceğini biraz efek verim baktım aa bitti yeni resimlerini bekliyoruz
---> Miss Angel*m Ama resim tam oturdu beklemiyordum böyle bitceğini biraz efek verim baktım aa bitti yeni resimlerini bekliyoruz
GokLeRiNdeRDi Kayıtlı Üye 17 Haz 2010 #13 ---> Miss Angel*m ilk resmi eklediğin gibi Üye resimlerine ekle altına da göklerin derdinden jest bekliyoruz de ben yaparım sana
---> Miss Angel*m ilk resmi eklediğin gibi Üye resimlerine ekle altına da göklerin derdinden jest bekliyoruz de ben yaparım sana
GokLeRiNdeRDi Kayıtlı Üye 17 Haz 2010 #14 ---> Miss Angel*m yada kişisel sayfana 1 tane daha ekle yeter tamam ben çıkıyorum gelince ilgilencem