MISIR EKMEĞİ TARİFİ
1 su bardağı süt
1 su bardağı mısır unu
1 su bardağı un
yarım su bardağı sıvıyağ
1 çay kaşığı kabartma tozu
1 çay kaşığı tuz
YAPILIŞI:Bir tencereye süt, sıvıyağ, tuz ve kabartma tozu koyup, elenmiş un ve mısır unu ilave edin.
Karıştırdıktan sonra 20-30 cm çapında yağlı bir tepsiye koyun.Orta hararetli fırında pişirin.Soğuyunca dilimleyin
1 su bardağı süt
1 su bardağı mısır unu
1 su bardağı un
yarım su bardağı sıvıyağ
1 çay kaşığı kabartma tozu
1 çay kaşığı tuz
YAPILIŞI:Bir tencereye süt, sıvıyağ, tuz ve kabartma tozu koyup, elenmiş un ve mısır unu ilave edin.
Karıştırdıktan sonra 20-30 cm çapında yağlı bir tepsiye koyun.Orta hararetli fırında pişirin.Soğuyunca dilimleyin