Arkadaşlar yalan da yok hılaf da. Bu mısırı tek seferde ben patlattım.
ayfatata |~|~ GoLD üye ~|~| Kayıtlı Üye 5 Eki 2008 #1 Arkadaşlar yalan da yok hılaf da. Bu mısırı tek seferde ben patlattım.
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 5 Eki 2008 #3 Hocam Canımız Cekti Ama . :S Saka Saka
ayfatata |~|~ GoLD üye ~|~| Kayıtlı Üye 5 Eki 2008 #4 NaLeD_CoCuQ' Alıntı: Hocam Canımız Cekti Ama . :S Saka Saka Genişletmek için tıkla ... Misafirim olun size de mısır patlatayım. Yanına da mis gibi çay yaparım.
NaLeD_CoCuQ' Alıntı: Hocam Canımız Cekti Ama . :S Saka Saka Genişletmek için tıkla ... Misafirim olun size de mısır patlatayım. Yanına da mis gibi çay yaparım.
ashleeem Bayan Üye 21 Eki 2008 #10 ayfatata' Alıntı: Misafirim olun size de mısır patlatayım. Yanına da mis gibi çay yaparım. Genişletmek için tıkla ... bu menuyu cok beendım ben bıde gusel bır fılm tv de tum forum tam super olur:
ayfatata' Alıntı: Misafirim olun size de mısır patlatayım. Yanına da mis gibi çay yaparım. Genişletmek için tıkla ... bu menuyu cok beendım ben bıde gusel bır fılm tv de tum forum tam super olur: