minik bir itiraf

ramonaxi

Kayıtlı Üye
yıllaaaaaaarr önceydi :D sene 1993

o zamanlar orta 2 deydim. ders boş olunca dışarı çıkmamıştık. aramızda şarkı yarışması yapmaya karar verdik. kural şu şarkı söylemek isteyen söyleyecek. beğenenler parmak kaldıracak en çok parmak alan kazanacaktı. 2 kişi katıldı biri ben biride burcu diye bi kız :D

yeni yetme bi şarkıcı çıkmıştı adı tarkan :D şarkısı da oynama şıkıdım şıkıdım :D

bu şarkıyla katıldım bende. ama sesim nasıl kötü nasıl kötü anlatamam :D

neyse söyledim sıra oylamaya geldi :D söyleyen oy kullanamas abi kural var :D sınıf 33 kişi 1nci olanın burcunun aldığı oy 16 benim oyum 15 :D

bunu nasıl başardım hala aklım almıyo :D

---> minik bir itiraf

Ayrimcilik yapmistir erkekler :)))
Her ortamda oldugu gibi okul ortamindada demekki torpil var :) sasacak bise yok.
Yada o an sarki soyleme askina gedin ve oan ya guzel soyledin yada tempoyu iyi tuturrdun.
Malum gercek sarkici dunyasinda goruyoruz. Sozlerine ve sesine baktiginda hoc birsey yok muzik temposu iyi diye tutulan birsuru sarkici var :)

Asil soru su. Sesinin kotu oldugunu bile bile o yarismaya nasil katildigin :)
Medeni cesaretini kutluyorum :)

---> minik bir itiraf

o sarkiyi soylerken bol bol kivirmak da lazimdir,eh burcu senden daha cok kivirip kalca sallamis ki oylar ona gitmis,neseli itiraf icin sagolasin diyorum.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri