Mini-DeLi

Mini-DeLi

Bayan Üye
Üye resimlerinde vardı.. Yenilerim demiştim. Fırsatım oldu=) -Minidelitanıtım-

Çoğunuzun bildiği gibi adım Ekin Öykü. Renkli ve canlı olan herşeyi severim=)
Genellikle sakinimdir ama neye nasıl tepki vericeğimi kimse bilmez. Kolay kolay kimse tanıyamaz. Zor bi kişiliğim vardır. Bir o kadarda belirsiz. :77:

Ailemle birlikte Almanyada, Hannoverde yaşıyorum.
17 yaşındayım. 16 aralıkta doğdum, Yay burcuyum=)

Burçlar .. yada genel olarak Astrolojiyle uğraşmayı ve bilgi edinmeyi çok severim.

Edebiyatçıyımdır. Kitaplarıma aşığım=)

Özentim yoktum kimsenin yerinde olmaktansa kendim olmaktan hep mutlu olmuşumdur. Ama örnek aldığım ve aşık olduğum, kendimi bildim bileli taptığım iki isim.. Şebnem Ferah-Gripin ve Orlando Bloom..

Hayatta asla ya hep ya hiç demem. Sildimmi silerim tiplerden değilim, ne zaman ne yapıcağım belli olmaz…

Deliyimdir, ama aklım ve dengem yerinde.:66: Arkamda her ne kadar yaş bıraksamda, yine de büyüymemiş bir çocuk gibiyimdir.:61: Yaramazlık yapmayı severim ama sokaklarda kedi peşindede koşmam:D

Oburumdur. Tv izlerken ne görsem isterim, ama şişman değilim=) İstemiyor değilim aslında.. Tontiş bi Ekin:p

Oyun oynamayı ve Online oyunları çok severim. Counter-Strike, Knight-Online gibi oyunlara takıldığım için ve genellikle ‚kankalarım‘ olduğu için çevremdekiler bana hep ‚erkek‘ derler :cool:

Tabi her ne kadar kaba bi kız tipim olsada, her insanda olduğu gibi benimde içimde biryerlerde kendime ait utangaç çekincen cici ve şirin bi ‚kız‘ kişiliğim vardır elbette=)

Çok duygusalımdır. Kendi yazdığım parçayı dinlerken ağladığımı bilirim.

Gitar çalıyorum, beste yapıyorum. Sesimi çok seviyorum ve kayıtlarımı dinlemekten çok keyif alıyorum.

İltifatlardan pek hoşlanmam ve bunuda karşımdakine açık açık söylerim. Çok açık sözlüyümdür, bazen kendime bile zarar verebiliyorum. Çok iyimserimdir.. hatta kendimi acıtacak raddede..

Bi kızdımmı çok kırıcı olurum ve hiçbirşey görmeden tanımadan, geçmişte olan herşeyi gözler önüne serebilirim. Ara sıra yeni sayfalar açarım ve açtığım sayfada asla eskilerden konuşulmasını sevmem.

Şuana kadar hep dengesiz bi aşk hayatım oldu. Karşıma çıkıcak kişi şu şekilde olmalı demem çünkü aşk bu:rolleyes:.

Anlayışlıyımdır çabuk kavga çıkarmam. -Kavgacılıkta pek başarılı değilimdir yani- Ama herkesin olduğu gibi benimde bi takım prensiplerim ve sınırlarım vardır. Belki saçma gelicek ama aldatmayı affedebilirim, sınırlarımı aşmaya çalışanı asla..

Hobbilerime -her ne kadar vakit ayıramasamda- uğraşmayı severim. Daha çok sanatsal şeylerle (Tiyatro, Film, Video Klip izlemek, değişik müzik türü dinlemek, resim yapmak, beste yapmak, saç- makyaj ve Modayla uğraşmak gibi) uğraşırım. Etrafımda hep yaratıcı bi insan olduğumu söylerler ve çevremde genellikle eğlenceli ve olgun biri olarak tanımlanırım=)

Değer vediklerim listesinde, 1. Sırada olan şey : Arkadaşlarım. Benim için herzaman hereyden önemliler. Arkadaş konusunda çok hassasımdır. Sevgilim beni terkettiğinde en fazla 1 hafta ağlarım, ama arkadaşım uğruna senelerce gözyaşı dökebilirim.

Aileme çok düşkünümdür, kimseye laf söyletmem ama
Dağınık bi ailem olduğu için arkadaşlarım benim için herzaman candan ötedir:rolleyes:

Süpriz yapmayı ve bana yapılmasını çok severim. Bir süpriz hazırlanırken farkına varsam bile sanki haberim yokmuş gibi ‚Aaaaa.. İnanmıyorumhönk‘ tavırı yaparım:p

Ara sıra ‚her derde deva‘ gibi olurum. Başkalarını sorunlarını dinleyip çözmekten zevk alırım, bu şekilde ‚benden kötüleride varmış‘ deme şansını buluyorum=) Çokda şirinimdir haa:rolleyes: Kaba olduğuma bakmayın. Bazen küçük çocuk gibi olup tatlılıklar yaparım. Yaptığım şeylerden asla çekinmem ve hiçbir zaman kendim olmaktan utanmamışımdır. Başkalarını kıracak şekilde değil ama çokda alaycıyımdır. ‚Paso Geyik‘ desem yeridir…:p

Sanırm bayaaa uzattım.. Yenilerim..
Sizlerle burda olmaktan çok mutluyum.. Duslerforum ailesini seviyorum<3
Enis,Özkan,Semih,Fullmoon,qözde, izlem ve ismini sayamadığım diğer kişiler.. Beni ilk anlarımda aranıza aldığınız için sizlere teşekkürlerimi sunuyorum efendim:p
Daha nice senelere başınıza bela olmam dileği ile:p

---> Mini-DeLi..?? - Nedir?

teşekkürler paylaştıgın ıcın.

kendını sevıyorsun farkettım :eek:

face te kendı adına fan acmıssın :D

:) biLemiyorum kim açtı..

bendemi açsam diye düşündüm ama gerek yok binlerce insanı doldurmaya :p

ayy ayy süpersin bi an biri beni anlatıyo sandım :p sen mini deli bende xl deli hahaha seni tanıdığıma sevindim canm :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri