Milos Krasic Fenerbahçe'mizde!

SoulfulSoul

Kayıtlı Üye
Fenerbahçe'miz, Juventus'tan 27 yaşındaki Sırp kanat oyuncusu Milos Krasic'i renklerine bağladığını resmen duyurdu.Resmi siteden yapılan açıklamada oyuncunun bugün öğlen saatlerinde İstanbul'a geleceği bildirildi.Ayrıca oyuncu için ödenen bonservis bedelinin 7 milyon € olduğu, yıllık ücretinin ise 2,3 milyon € ve maç başı ücretinin de 12,500 € olduğu belirtildi.

Yeni transferimize hoşgeldin diyor ve camiamız adına hayırlı olmasını diliyorum.

---> Milos Krasic Fenerbahçe'mizde!

Emre'nin vasıflarında ve yerine bir futbolcu gerekirken yine bir kanat oyuncusu. O orta saha Topal ile çöker.

Takıma iyi bir kanat oyuncusu da gerekiyodu ama acilen, sizlerin de dediği gibi, çift yönlü bi' orta saha oyuncusu alınmalı.Cristian-Topal ikilisiyle yürümez bu takım.

Milos Krasic Çok Yetenekli Bir Oyuncu, İyi Transfer. Hayırlı Olsun :)

Ama Bende Orta Sahaya Acilen Bir Transferin Gerekli Olduğu Kanısındayım. Yapılmazsa Çok Sıkıntı Yaşanır.

Futboldan anlayan bir eda ile havalı havalı yorum yapmak isterdim ama ) yapamıyorum

Hayırlı olsun bari

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri