"Milli içki ayran ise milli kokteylimizde cacıktır"

TAHiN

Kayıtlı Üye
Erdoğan, Yeşilay tarafından Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen Global Alkol Politikaları Sempozyumu’nda yaptığı konuşmada “Bizim milli içkimiz ayrandır.” dedi.

Bu sözlere vatandaş facebook ve twitter’da böyle tepki gösterdi.

* Milli yemek makarna, milli yakacak kömür, Milli içki ayran, liste böyle uzar gider.

* Diyanet kapalı ayran içmek caiz mi açıklamalı.Cacık da milli kokteylimiz bu durumda:)) Hey Allahım ne günlere kaldık.İçki alkollü içecektir.

* Sutas ayran milli icki kategorisinde bu yil ulkemizi olimpiyatlarda temsil etmeye hak kazandi. Ayrani da icki yaptik ya hadi hayirlisi…

* Bu akşam herkes eve giderken ayran alsın milli içki sonucta, ben rakı alcam süt ürünü ne de olsa.

* Ayran milli içki oldu süt ürünleri satan bütün markaların hisseleri arttı.. Yayık ayranı ne oldu? Hani biz rakı içerdik? En birincimiz rakı.

* Ayran içip daha güzel uyuyalım millet olarak değil mi?

* Fırat: “Şimdi ayran milli içkimizse açık ayran kaçak içki mi oluyor” hehe

* Ayran milli içki ise Susurluk başkent olsun.

* AYRAN içki değil,İÇECEKTİR.TÜRK’ün MİLLİ içkisi ise “KIMIZ”.TÜRK olmakla gurur duymayan,bunuda bilemez elbet!!!

* Nasıl milli içki ayran ? Rakıdır onun en millisi. Sen içmiyorsun diye o milliyetini kaybetmez.

* Bu milli içki “ayran” olduysa.. Her bakkal da “meyhane” mi oluyor?.. Ruhsat gerekecek mi?.. Uff kafam çok karışık yaaa

* Türk dedin mi akla 2 şey gelir… Turkish Kebab, Turkish Raki…. olay bitti.

* Başbakan Erdoğan ne söylese tersini yapan bir kitle var. Milli içki bira değil ayran dedi diye, biracılar çoğalacak. Külli zarar. Hep zarar.

* “Milli içki AYRAN, Milli sembol AMPUL, Milli demek YASAK, İşte bu kafaya RAKI iyi gelir birader…”

* Ayran tamam da, çayı nasıl görmezden gelirsin Sn. Başbakan. Bi de Rizeli olacaksın. Sen ayrana milli içki dersin ama herkes sana çay söyler.

* Bence Rakı… Istesende ıstemesende RAKI

* Milli içki ayran… İçtikçe mil kazanıyorsunuz, yastığa doğru…

* Ayran milli içki olur tabii… Bu kadar makarnanın yanına ayran gerekir.

* Milli içkimizin bira olmadığını tüm dünya biliyor.Ayran olmadığınıda biliyor.TÜRK RAKISI olduğunuda biliyor.Ama maalesef bunu bazıları daha öğrenememiş…!

* Tüm gündem bitti bi yenisi eklendi bol bol için bol bol uyuyun….

* Ayranın alkollüsü olsa içerdik …

* Milli içkimiz Aslan Sütü ayran da neymiş …

Sözcu

---> "Milli içki ayran ise milli kokteylimizde cacıktır"

Doktor icme oleceksin dese doktora okadar dua edersiniz :)
Zararli olan biseyi icmu diye tavsiye eden birine bukadar kizmak... art niyet kokusu aliyorum :) beyaz ekmek yemeyin dedi adami ipte sallandiracaklari nerdeyse. Neymis adam zararli oldugu icin beyaz ekmek yemeyin demis. Tepkiler bir okadar komik ve art niyetliydi...
Gozu kapali herseye bakmak diye buna derim ben.

---> "Milli içki ayran ise milli kokteylimizde cacıktır"

bakkaldan ayran aldım gazeteye sarıp verdiler...
Herkes Anlamaz.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri