Mıhlama
Malzemler:
3 kaşık tereyağı
2 bardak mısır unu
250gram Tel peyniri
Tuz
Su
Hazırlanışı:
Yağı tavada eritiyosunuz sonra mısırununu döküp karıştırıyosunuz. Mısır unu hafiften kızarana kadar kavuruyosunuz. Sonra peynirleri zeytin büyüklüğünde kesip tavaya atıyorsunuz. Sonra gerekli su miktarını ayarlıyorsunuz. Fazla sulu olmamasına dikkat etmelisiniz. Tuzu ekleyip 10-15 dk pişiriyosunuz.
Malzemler:
3 kaşık tereyağı
2 bardak mısır unu
250gram Tel peyniri
Tuz
Su
Hazırlanışı:
Yağı tavada eritiyosunuz sonra mısırununu döküp karıştırıyosunuz. Mısır unu hafiften kızarana kadar kavuruyosunuz. Sonra peynirleri zeytin büyüklüğünde kesip tavaya atıyorsunuz. Sonra gerekli su miktarını ayarlıyorsunuz. Fazla sulu olmamasına dikkat etmelisiniz. Tuzu ekleyip 10-15 dk pişiriyosunuz.