sensiz olmaz
Kayıtlı Üye
Igrenc birde bu midyeyi yiyolar
seven çok insan var bende hic yemem sevmem
Ben. sadece çok merak ettigim için bir tane tek yedim bit daha yemedi m ben begenmedimHic tadina bile bakmadim tadi nasildir bilmem ama o sümük yenilirmi beee
Ben. sadece çok merak ettigim için bir tane tek yedim bit daha yemedi m ben begenmedim
Böggg mantar balik diskisi bakterie viruz hernekadar ogutulunmus olsada migdene indirdin ozaman ogutulunmus inek diskisida yee boooggg
hahaha ben içindeki pilavı ni yedim sen ye ben niye yiyecem bee:3dgyc::17qn8h:
Hayata yemem
Midye için bütün denizin içindeki atıkların temizleyicisi olduğu için yemeyenler çok. Önceden sevip yediğim bir şeydi. Ama şimdi pek yiyeceğimi sanmam.
Genelde çoğunu biliyorum ama yatağım yanı başımda ona gitmek nasıl 7 km olabilir Allah aşkına
Midyeyi izmir gibi sahil kesimlerinde günlük yapan yerlerden yemelisiniz.. Haberde inandırıcı değil utanmasalar fare zehri var dicekler:11:
Dua et fare denizde yasamio yoksa oda olurdu xD
ama senin içtiği sigarada var xD
Tutun len bu fare zehiri ne isi var.... Cay gibi Tutun Ekilio Yesil yaprak toplanio sonra kurutulunuo ayni cay xD
O doğal olanı bir şey demiyorum ama onanda bir ton ilaç vuruluyor fabrikaya giden her madde var iÇinde :xD
Ona bakarsan colada bocek eziolar ))
300 tane yeter miii
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.