Microsoft Kin Öldü, Çok Yaşa Windows Phone 7

Görünmezadam

Kayıtlı Üye
microsoftkin.jpg

Microsoft telefon üreticisi olarak tünelin sonunu göremedi. Yapılan açıklamda Microsoft Kin projesinin- Microsoft'un üreticiliğini ve yazılımcılığını yaptığı telefon modeli- sonlandırıldığı ve bütün kaynakların Windows Phone 7'ın geliştirilmesine yoğunlaştırıldığı belirtildi.

Resmi açıklama şöyle:

" Microsoft, Windows Phone 7 (Microsoft'un mobil işletim sistemi) üzerinde odaklanma kararı oldu. Bu sebeple Microsoft Kin daha önce planlanmasına rağmen Avrupa'da satışa sunulmayacak. Ayrıca Microsoft Kin takımı, Windows Phone 7 takımıyla birleştirilecek. Microsoft Kin projesinde kazanılan tecrübeler ve fikirler Windows Phone 7 projesine aktarılacak. Microsoft olarak ABD'de Verizon Wireless – ABD'li gsm operatörü- üzerinden Microsoft Kin satışlarına devam edeceğiz. "

http://www.turkeyforum.com/satforum.../microsoft-kin-oldu-cok-yasa-windows-phone-7/

---> Microsoft Kin Öldü, Çok Yaşa Windows Phone 7

görünüşü çok güzel ama ben pek tuşlu telefon kullanamam dokunmatikke alıştım kullanmaya..

Ben de tuşlularda rahat ediyorum.
Windows Phone 7'in şık bir görünümü var ama

artık yeni telefonlar da Windows var artık hangi telefonu alsn diye düşünüyor artık..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri